NAKIVO Toptan Satış VOIP Sağlayıcısı İçin 2X Daha Fazla Veri Yedeklemek, Yedek Yönetimine % 30 Daha Az Zaman Harcama Sağlar

Simwood - Birleşik Krallık ‘ta önde gelen bir toptan satış VoIP sağlayıcısı - VMware VM`lerini korumak İçin NAKIVO Backup & Replication kullanıyor, bununla da önceki veri koruma çözümleri ile karşılaştırıldığında 2X daha fazla veri yedeklemek mümkün, yedek yönetimine % 30 daha az zaman harcama yapıyor.

Campbell, CA, United States — Mayıs 16, 2016

NAKİVO Inc, sanal ve bulut ortamların korunması alanında hızla gelişen yazılım şirketi bugün ilan etti ki, Simwood - Birleşik Krallık ‘ta öncü toptan satış Voıp provayderi - onların VMWARE çevrenin korunması için NAKIVO Backup & Replication seçti.

Simwood toptan satış IP telefoniya alanında uluslararası posta hizmetlerinin öncü provayder'ı ve kaliteli yönettiği hizmetler portföy şirketidir. Birleşik Krallık ‘ta bulunan Simwood 11 veri merkezi milli IP ağı ile faaliyet gösteriyor. "Bizim 125 mütevazı gayrimenkul VMs var," Simon Woodhead, Simwood'ın Genel Müdürü diyor. "Bizim VMs 'in çoğunluğu bizim iç sistemlerimiz için, günde zillerin milyonlarca için billinq analizi ve işlenmesi veriyor. Bizim tüm internet özelliklerimiz, APİ ve orada da bir kaç dolandırıcılığa karşı sistemlerimiz var," Simon diyor.

Önceleri Simwoods`un sanal altyapısı iki rezerv VM backup`la muhafaza ediliyordu, ama bu sistem Şirketin bilgilerin korunması ihtiyacını yerine getiremiyordu. İlk ürün sürekli gözlem talep ediyordu ve çevik lisenziyalaşdırılması gereken. "Bizim ilk kaynaklama kararımız için sürekli çalışma gerekir. Bu, lisanslama bir diktacı yaklaşımı ile birleştirilmiş, bölmeye onu bize önderlik,” Simon diyor. "İkinci yedekleme çözümü, ilk başta iyi çalıştı, ancak daha sonra bazı sorunlar ortaya çıktı. VSAN destek eksikliği bizim için bir sorun oldu," Simon diyor. "VM yedekleme çok yavaş çalışıyordu ve bu, bizim yüksek IO VM ile sorunlara neden oldu. Onlara bir snapşot durumunda bu kadar uzun süre gereken oldu. Bu nihai sürüm oldukça ağır bir operasyon oldu. Buna ek olarak, bir arşiv düğümleri olarak daha büyük bir VM, değişmez başarısız oldu."

Bir önceki veri koruma çözümleri dezavantajları Simwood şirketini bir yeni değiştirmelere bakmak için mecbur etti. "Bizim tüm gayrimenkul yedeklemede ortaya çıkan sorunlar bizi engelledi ve biz yoğun ve en kritik VM'lerimiz terk etmek zorunda kaldık. Tüm bunlar bizi alışverişin daha iyi bir alternatifini aramaya mecbur etti," Simon diyor.

Simwood daha iyi bir veri çözümü arayışında NAKIVO Backup & Replication`ne geldi ve bunun hızlı ve kolay dağıtımı, web GUI ve ürünün genel sadeliği ile etkilendi. Bu ürünün sezgisel kullanıcı ara yüzü var, herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerden yönetmek mümkün, veri korumayı tüm yönleriyle sağlar. Ayrıca, ürün çeşitli şekillerde dağıtılabilir. "Ben bu ürünün web tabanlı olduğunu seviyorum ve her şey bir aygıttan olarak dağıtılabilir," Simon diyor.

Bu sanal aracı ile dağıtım hızlı ve esnek: "Bu araç aslında her zaman açıktır, bu yüzden GUI kapsamında doğrudan ziyade içeren destek ve ekran paylaşımı oturumu dışında ağ yapılandırma değişiklikleri yapabilirsiniz. Ayrıca, bu Sanal Aracı ile depolama erişimi olan bir ana bilgisayar olup olmadığı halinde böylece vCenter kontrolü altında herhangi bir VM yedekleme yapabilirsiniz, "Simon diyor. "Bu nedenle, Sanal Aracı ile, daha az kritik VM yedeklenebilir."

Buna ek olarak, NAKIVO Backup & Replication Simwood için yedek yönetimini basitleştirdi. "Bizim yedekleme türü hakkında endişelenmenize gerek yok, yedekleme sayısını sonsuza kadar artıra biliriz. NAKIVO Backup & Replication bu tür sorunları sadece halleder, bu yüzden biz gereksiz vakit harcamıyoruz, yedekleme birden farklı türde performansta ola bilir, "Simon diyor.

En önemlisi, daha önce kullanılan yedekleme çözümleri ile karşılaştırıldığında VM yedekleme hızı önemli ölçüde düzeldi. "Hatta CBT ile birlikte, diğer hazırlama ve bir sonraki başlangıç arasında uzun bir gecikme veren iç bir şey yapıyor olacak çözümler yedeklemeler arasında (anlık serbest ötesinde). Önce, bir kaç VM`lerle bu yavaş bir yedekleme yapıyordu. NAKIVO` nun VMlerinde hiçbir gecikme yok, yedekleme gerçekten hızlı," Simon diyor. NAKIVO`da aynı anda birden fazla VM yedekleme çalıştırabilirsiniz, hangi veri işlemi çok hızlıdır ve veri koruma tahsis zamanı kısadır.

Tüm, bir test süresinden sonra, NAKIVO, daha önce Simwood tarafından kullanılan diğer değerlendirilen yedekleme çözümlerini geride bıraktı ve üstün olduğu kanıtladı. "NAKIVO gecikme olmada çalışır. Bizim her şeyi yeniden başlatmaya gerek yok, birkaç günden sonara aletlerin kontrolünü yapmağa gerek yok. NAKIVO ile ne doğru mu gitti ve ne yanlış mı gitti, neler yararlı ve anlamlı, tüm bunların raporlarını kolayca alabiliriz," Simon diyor.

Simwood` de VMware çevreyi korumak için NAKIVO Backup & Replication şimdi kullanılan bir araç ve onun kullanımı, yönetimi ve performansı mükemmel sonuçlar göstermiştir. NAKIVO ile tüm sanal altyapı şimdi en kritik VM'ler dışarı çıkmadan tam yedeklenebilir. "Biz şimdi bütün VM`leri, hem de yüksek IO ve büyük arşiv düğümleri olmakla yedekleyebilirsiniz (çünkü bu araç yüksek yedekleme hızı veriyor, bir yedeklemeyi tamamlamak için gereken süreyi azaltır)," Simon diyor.

NAKIVO`dan Simwood`un her zaman güncel olacak işler durumu hakkında gelişmiş raporlar ala biliriz. "Bu raporlar demek ki artık bizim yedeklerin gerçekten olduğu, ya da olup olmadığını konusunda endişelenmenize gerek yok. Yani, daha biz sadece bir çalışma tutmak için işlerimizi yeniden başlatmak zorunda değiliz," Simon diyor. Bununla birlikte, Simwood için önemli kaydedilen zaman içinde sonuç VM yedeklemeleri gerçekleştirmek çansının olmasıdır. "Biz yedekleme hızını iki kat artıra bildik (baytlar anlamında). Biz daha önceki işlerimizle karşılıkta zamanı %30 azalta bildik," Simon diyor.

Simwood HAKKINDA

1996 yılından bu yana, Simwood sürekli faaliyet gösterdiği sektörlerde öncü olmuştur; ilk olarak kendi faaliyetlerine Internet ve SMS metin mesajlaşma arasındaki ilk küresel ticari ağ geçidi oluşturma ile başlamıştır. O zamandan beri, Simwood işlerini geliştirdi, o hem ses operatörü, hem de tamamen kendisine ait benzersiz ve yenilikçi sahtekârlık önleme sistemleri tarafından desteklenen 11 veri merkezleri ve SS7 interconnet önemli taşıyıcıları ile API ve portal üzerinden müşterilerine ulusal IP ağ yayımları hizmetleri teslim ediyor, bu alanda bir pazar lideri. Simwood gururla 800`den fazla aralığında tek adam PBX operatörleri ve birkaç çokuluslu mobil operatörler için toptan satış hesapları üzerinde hizmetlerde bulunmaktadır. Simwood tam ses kontrolü, metin, veri trafiği, mobil numaralandırma, taşıma ve SIM markalaşma da dâhil olmak üzere yeni mobil ürünler alnında da yoğun yatırımlara sahip olmuştur ve iletişim sağlayıcılarına mobil hizmetlere erişimin yepyeni bir seviyesini sunuyor. Daha fazla bilgi için www.simwood.com ağına uğraşa bilirsiniz.

Merkezi Silikon Vadisi'nde olmakla NAKIVO A.Ş. 2012 yılında kurulmuş bir özel şirkettir. NAKIVO VMware ve Amazon Cloud ortamları için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma çözümü geliştirir. Q4 2015 itibariyle, 10.000 'den fazla şirket korumak ve etkin bir şekilde daha verimli veri ve maliyeti kurtarmak için NAKIVO Backup & Replication kullanıyor. Ayrıca, NAKIVO 100 hosting üzerinde yönetilen ve bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerine VM BAAS ve DRaaS teslim kullanıyor. NAKIVO şirketinin dünya çapında 112 ülkede 1000'den fazla kanal ortağı vardır. Daha fazla bilgi edinmek için www.nakivo.com ziyaret edin.