Radisson Park Inn Hotel NAKIVO Global Data Deduplication ile 3X kat değerinde VM Backup Depolama Birimi'ni azaltır

Radisson Park Inn otel 3X kat değerinde VM yedekleme depolama alanını azaltarak küresel veri tekilleştirme VMware VM'ler yedeklemek için NAKIVO Backup & Replication kullanıyor.

Campbell, CA, United States — Nisan 25, 2016

NAKIVO A.Ş., sanallaştırılmış ve bulut ortamları korumak için hızla büyüyen bir yazılım şirketi, bugün açıkladı ki, Radisson Park Inn Hotel, VMware verilerini korumak için NAKIVO`nun Backup & Replication`ini seçti.

Tallinn bölgesindeki Radisson Park Inn Hotel'de BT altyapısı VMware ile çalışır: "Bizim görev açısından kritik hizmetler hemen tüm sanallaştırılmış," - Radisson Park Inn Otel'de IT Manager Roland Kalijurand böyle diyor. "Bizim VMware VM'lerin çoğu başarılı otel yönetimi ve günlük kullanım için gerekli olan farklı hizmetler ve işlemleri çalıştırmak için SQL veritabanları ile Windows sunuculardır," - Roland söylüyor.

Radisson Park Inn'de bulunan tüm hizmetler istikrarlı ve güvenilebilir veri koruması gerektirir. Otelin dâhili işlemlerini destekleyen ve müşterinin kişisel bilgilerini içeren sanal altyapının korunması Roland için son derece önemlidir. "Şimdi VM yedekleme çözümünü yönetmek kolay ve güvenilir, hızlı yedekleme ve kısa iyileşme süreleri ise vermelidir," - Roland söylüyor.

Ancak, Radisson Park Inn tarafından kullanılan bir önceki VM yedekleme çözümü bu gereksinimleri karşılamak için başarısız oldu. "Daha önceki VM yedekleme ürünü bize birçok problemler veriyordu. Biz onların sürekli çökmesi ve sonra onları yaşama geri getirmek için çok fazla zaman harcamak zorunda kaldık. Ama en büyük sorun, yedeklemeler gerçekleştirmek için gerekli depolama miktarı oldu. Daha iyi bir VM yedekleme çözümüne, istikrarlı olacak VM`e ve depolama alanine ihtiyacımız vardı” Roland diyor. Bu yüzden, Roland mevcut VM yedekleme çözümü için söz konusu şirketin gereksinimlerini karşılamak için bir yeni yedekleme yeri aramağa başladı.

NAKIVO Backup & Replication Roland'a Telegrupp AS tarafından tarafından tavsiye edildi. Telegrupp AS - Estonya'da bir lider sistem entegratörü ve BT çözüm sağlayıcısıdır, çok çeşitli BT hizmetleri ve ürünleri sağlama konusunda uzmanlaşmıştır.

Öncelikle, Roland'ı ürünün dağıtım kolaylığı etkilendirdi. "Biz NAKIVO Backup & Replication`I çok bir kaç dakika içinde kolaylıkla yükledik ve yapılandırdık.Veritabanı gibi gerekli tüm özellikleri, zaten kutusunun üstünde vardı ve biz herhangi bir acentaları aramak zorunda kalmadık," - Roland diyor.

Ayrıca, NAKIVO Backup & Replication yedek yönetim karmaşıklığını azaltmak için basit ve sezgisel bir web arayüzü sunuyor. "NAKIVO Backup & Replication bizim geçmiş VM yedekleme çözümüne kıyasla daha basit ve daha esnek olduğunu kanıtladı," Roland diyor. "Yeni yedekleme işleri kurma bir esinti kadar kolay oldu."

Sanallaştırma için inşa edilmiş NAKIVO Backup & Replication yerli VMware API'leri kullanır ve en yüksek VM yedekleme hızları sunmak için performans için optimize edilmiş mimariye dayanır. " Önceki kullandığımız yedekleme çözümüne kıyasla NAKIVO Backup & Replication daha hızlı VM yedekleme işleri tamamlıyor” Roland diyor.

Yedekleme işleri bir kaç çalıştırdıktan sonra, Roland NAKIVO Backup & Replication tarafından oluşturulan VM yedekleme boyutunu önceki ürün tarafından oluşturulan yedekleme boyutu ile karşılaştırmış. "NAKIVO Backup & Replication ile aldığımız depolama alanının azalma miktarı gerçekten harika oldu. Biz depolama alanını 3X kat değerinde azalttık! "Roland diyor. NAKIVO Backup & Replication tüm yedekleme deposu karşısında otomatik olarak veri yedeklenen düzeyde de-kopyaları blokluyor ve bu prosedür de VM yedekleme boyutunu küçültür. Veriler yiniden kopyalanıyor ve sonra, ürün otomatik olarak her veri bloğunu sıkıştırır, bu yüzden yedek depo daha az depolama alanını kaplar.

Buna ek olarak, performansın iyileştirmesi ve depolama alanının azaltılması, NAKIVO Backup & Replication da VM iyileşme süresini artırdı. "Flash VM Boot özelliği ile, biz, birkaç saniye içinde yedeklerden tüm VM'ler kurtarmağı başardık", Roland diyor. Tam VM kurtarma çok uzun olabilir ve bekleme bir kaç saat sonra başarısız olabilir, dolayısıyla bu süreçlerin tekrar başlatılması gerekir. Flash VM Boot özelliği sayesinde, VM'ler sıkıştırma ve tekilleştirme ile saniye içinde elde edilebilir. Flaş VM Boot çok kolaylıkla yükleniyor ve çalışıyor. Tüm VM yedekleme için herhangi bir özel kurtarma ortamı gerektirmez.

Uzun bir değerlendirme ve test süresinden sonra, Roland NAKIVO Backup & Replication güvenilirliği ile memnun oldu, yedekleme işlerinin başarılı koştu ve üründe kaza veya herhangi bir yönetime gerek yoktu. "NAKIVO Backup & Replication`in bizim için mükemmel olduğu ortaya çıktı: Ürün hızlı ve güvenilir VM yedeklemeyi sunabilir olduğunu kanıtladı, tekilleştirme ve sıkıştırma ile kaydedilmiş depolama alanı veriyor, ve VM iyileşme süresini geliştirilmiş," -Roland diyor.

Radisson Park Inn otel şimdi verileri korumak ve onların iş-kritik VMware VM'ler kurtarmak için NAKIVO Backup & Replication kullanır. "NAKIVO Backup & Replication önceki VM yedekleme çözümünden üstün olduğunu kanıtladı," Roland diyor.

Qlobal bir şekilde veri tekilleştirme ve sıkıştırma nedeniyle, Radisson Park Inn Hotel 3X kat değerinde yedekleme depolama alanını azalttı. "Biz şimdi direkt olarak Flaş VM Boot ile yedekleme depose ile \ dan derhal VM'ler kurtarabilirsiniz ve önemli ölçüde iyileşme süresini ala biliyoruz”, - Roland diyor.

Radisson Hotels Hakkında

Radisson Hotels Minnesotada, ABD'de 1909 yılında kurulmuş uluslararası bir oteller zinciri şirketidir. Radisson Hotels Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan otel çoğunluğu ile dünya genelinde, dünyanın en çok arzu edilen bölgelerdeki otelleri ile tanınıyor. Radisson Blu, Park Inn by Radisson, Park Plaza, ülke Country Inns & Suites ve Radisson RED dahil olmak üzere birçok Radisson markaları vardır.Radisson Dünyası yoğun seyahat ihtiyaçlarına göre çeşitli özellikler içerir. Radisson misafirlerin temas noktası olarak dünyanın önde gelen tam hizmetlerini yapan bir otel markasıtır, hem de, aynı zamanda misafirlerine tedavi ile ilgili tüm bekledikleri sunuyor. Daha fazla bilgi için www.radisson.com internet sayfasını ziyaret edin.

Merkezi Silikon Vadisi'nde olmakla NAKIVO A.Ş. 2012 yılında kurulmuş bir özel şirkettir. NAKIVO VMware ve Amazon Cloud ortamları için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma çözümü geliştirir. Q4 2015 itibariyle, 10.000 'den fazla şirket korumak ve etkin bir şekilde daha verimli veri ve maliyeti kurtarmak için NAKIVO Backup & Replication kullanıyor. Ayrıca, NAKIVO 100 hosting üzerinde yönetilen ve bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerine VM BAAS ve DRaaS teslim kullanıyor. NAKIVO şirketinin dünya çapında 112 ülkede 1000'den fazla kanal ortağı vardır. Daha fazla bilgi edinmek için www.nakivo.com ziyaret edin.