NAKIVO VMware yedekleme ve kurtarmaları için yeni bir özellikler kümesiyle v6.1 Beta piyasaya bıraktı

NAKIVO Backup & Replication v6.1 Beta Microsoft Exchange 2016/2013 için anında nesne kurtarma dahil, Microsoft, Exchange 2016/2013 günlüklerini kesme, hızlı LAN-gerektirmeyen VM yedekleme ve çoğaltma için HotAdd iş dizilme, yanı sıra performans ve güvenilirlik iyileştirmeleri olarak harika yeni özellikleri sağlıyor.

Campbell, CA, United States — Temmuz 5, 2016

VMware ve Amazon AWS ortamları için sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketlerinden biri olmakla hızla büyüyen NAKIVO Inc. şirketi bu günlerde NAKIVO Backup & Replication v6.1 için açık beta programını piyasaya serbest bıraktığını açıkladı. Tüm Beta program katılımcıları program gerekliliklerini tamamlama sonucu bir Amazon hediye kartı alacak. Daha fazla detaylı bilgiler ve v6.1 Beta programını indirmek için www.nakivo.com/en/beta/v6-1.html adresine geçiniz.

Yeni özellikler

• Microsoft Exchange 2016 ve 2013 için Anında Nesne Kurtarma: NAKIVO Backup & Replication v6.1 Beta bir E-posta gibi doğrudan sıkıştırılmış ve yinelemesi kaldırılan VMware VM yedeklerinden, önce tüm VM` leri geri almaya gerek kalmadan MS Exchange 2016 ve 2013 nesnelerı, tarama, arama ve kurtarmasını sağlar. Bu özellik, tamamen aracısız olarak bir kutudan çıktığı gibi çalışıyor ve özel bir laboratuvar oluşturmak gerektirmez veya özel bir yedekleme türü olmadan çalışıyor.
  • Microsoft Exchange 2016 ve 2013 işin düzenleme kayıtları log`ları: Exchange Server veri tabanı işlem kaydı sistemi Exchange Server veri tabanına tüm değişiklikleri log`lara yazıyor, mesai, bu log dosyaları birikir ve kullanılabilir, bu yolla tüm disk alanı tüketebilir, periyodik olarak kaldırılmasına gerek yok. NAKIVO Backup & Replication v6.1 Beta Microsoft Exchange 2016 ve 2013 başarılı bir yedekleme sonrası log`ları kesmek için bir seçenek sunuyor.
  • HotAdd: Ağ atlayarak VM verilerini VM veri deposuna / dan yazma sağlamak HotAdd`in yeni bir özelliği. NAKIVO Backup & Replication v6.1 Beta veri koruma, trafik ve veri aktarım hızını artırmak için otomatik olarak HotAdd kullanır.
  • İş zincirleme: NAKIVO Backup & Replication v6.1 Beta iş dizilme getirerek iş zamanlama işlevselliğini genişletiyor. Bu özellik sayesinde, bir iş görevlerini tamamlamak mümkün ve daha sonra bir zincirde başka bir iş tetikleyebilir. Bu yolla, örneğin, kolay bir zincir kurmak kolay, VM yedekleme işi verilerini yerel olarak nerede isterse kaydeder, ve sonra bir yedek kopya işleri tetikler, bu yöntemle de yedek kopyalarını Amazon cloud bulutuna gönderir.

Güncel Özellik Seti

NAKIVO SMB'ler, işletmeler ve bulut sağlayıcılarına verileri yedeklemek ve VMware VM ve Amazon EC2 örneklerini çoğaltmak için daha iyi bir yol teslim ediyor. NAKIVO Backup & Replication basit ve sezgisel bir Web arabirimine sahip, canlı bir şekilde uygulamalar ve veri tabanlarını destekler, bulut yedekleme kopyasını sağlar, VM`leri, dosyaları ve uygulamaları sıkıştırılmış ve yinelemesi kaldırılan yedeklerden anında doğrudan kurtarmayı sağlar, ağ ivme ile veri aktarım hızını artırır ve küresel veri tekilleştirme ve sıkıştırma ile veri boyutunu küçültür.

Yönetici Teklif

"Bugün NAKIVO Backup & Replication v6.1 için açık Beta programını tanıtmak için heyecanlıyız," CEO ve NAKIVO kurucularından olan Bruce Talley, dedi. "Yeni beta versiyonu müşterilerimiz tarafından talep edilen ve VM veri koruma ve kurtarma için daha fazla geliştire bilir özellikler sağlar. Yeni v6.1 Beta versiyonunu denemek ve bize NAKIVO Backup & Replication`i daha iyi hale getirmek için VMware uzmanlarını memnuniyetle davet ediyoruz."

Merkezi Silikon Vadisi'nde olmakla NAKIVO A.Ş. 2012 yılında kurulmuş bir özel şirkettir. NAKIVO VMware ve Amazon Cloud ortamları için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma çözümü geliştirir. Q1 2016 itibariyle, 13.000 'den fazla şirket korumak ve etkin bir şekilde daha verimli veri ve maliyeti kurtarmak için NAKIVO Backup & Replicatoin kullanıyor. Ayrıca, NAKIVO 120 hosting üzerinde yönetilen ve bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerine VM BAAS ve DRaaS teslim kullanıyor. NAKIVO şirketinin dünya çapında 112 ülkede 1100'den fazla kanal ortağı vardır. Daha fazla bilgi edinmek için www.nakivo.com ziyaret edin.