NAKIVO Q3 2015 Sonuçları ve Amerika'daki % 125 Gelir Büyüme Raporları

NAKIVO Q3 2015 için etkileyici gelir, ortağı ve müşteri sonuçları ile VMware veri koruma ve bulut yedekleme pazarında yüksek bir büyüme oranı nı tutar.

Campbell, CA, United States — Kasım 3, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün 2012 yılında NAKIVO Backup & Replication başlatılmasından beri büyümenin yeni bir rekor çeyreğini duyurdu.

Müşteriler: NAKIVO hızla küresel varlığını genişletiyor ve dünya çapında 9500 müşteriyi aşan seviyeye kadar müşteri tabanını büyüdü. Q3 2015 yılında NAKIVO, Q3 2014 yılına göre %84 daha fazla müşteri kazanmış. Yeni müşterilerin çoğu EMEA bölgesinden (% 55) geldi, %35 Americas geldi ve %10 Asya-Pasifikten geldi. 3. çeyrekte yeni müşteri siparişleri ile NAKIVO ilk kez Slovakya, Beyaz Rusya, Saint Vincent ve Grenadine yayınlandı.

Ortaklar: Q3 2015 itibariyle 1000'den fazla VMware çözüm ve bulut sağlayıcı ortakları bütün dünyada NAKIVO Ortağı Programı'na katıldı ve Amerika, Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Asya-Pasifik genelinde 108 ülkede NAKIVO ürünleri sunulur. NAKIVO Çözüm Sağlayıcısı programı KOBİ ve kurumsal müşterilere NAKIVO’nun en hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma ürünlerini sunmak için VMware satıcılara olanak sağlar. Q3 2015 yılında NAKIVO (985 Çözüm Ortaklarının toplamını kazanarak) 82 yeni çözüm sağlayıcıları kaydolmuş ve ilk defa Kosta Rika ve Brunei içine yayınlandı. NAKIVO Cloud Sağlayıcısı Programı, müşterilerine Backup-as-a-Service (BAAS) ve Disaster Recovery-as-a-Service (DraaS Backup -as-a-Service (BAAS) tanıtmak için yönetilen hizmetler, bulut ve hosting sağlayıcılarına olanak sağlar. Q3 2015 yılında NAKIVO nitelikli Bulut Sağlayıcıları sayısını 105’e arttı, Çek Cumhuriyeti, Gana, Letonyadan yeni bulut sağlayıcıları ilk kez NAKIVO Bulut Sağlayıcı Programına katıldı.

Gelir: Q3 2015 yılında NAKIVO, dünya çapında Q3 2014’e göre % 46 daha fazla gelir elde etmiştir, Amerika ise gelir% 125 büyüdü. Neredeyse gelir bir buçuğu (% 48), EMEA bölgesinden, % 41 Amerika'dan ve % 11 Asya-Pasifikten geldi.

Ürün Bültenleri: Q3’de NAKIVO yüksek performanslı VMware VM yedekleme cihazı için Western Digital NAS dönüşümünü sağlaryan v5.8 yayımladı.

2015 yılında CRN tarafından Top 20 havalı Bulut Bilişim Bayilerinin ve TechTarget tarafından 2015 yılında Duyacağınız Top 10 Sanallaştırma Başlatılmasının biri olarak adlandırılmış, NAKIVO VMware ortamlarını korumak için bulut daha güvenilir, verimli ve az maliyetli bir şekilde yeni bir yol teslim ediyor.

"Biz daha fazla KOBİ'ler, işletmeler, bulut sağlayıcılarının NAKIVO tarafından sağlanan hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VMware veri korumasını kullandığı için bizim büyüme oranı ve 3. çeyrekte küresel genişlememizden memnunuz," NAKIVO CEOsu ve kurucularından biri Bruce Talley dedi.

Silikon Vadisi'nde Merkezi, NAKIVO daha fazla 9,500 müşterisi ile 2012 yılında kuruluşundan bu yana karlı olmuş olan özel tutulan yazılım şirketi NAKIVO - birçok Fortune 1000 şirketleri dahil olmak üzere - dünya çapında 108 ülkede ve 950'ün üzerinde kanal ortakları, ve bir çizgi pazarlar bulutlar ve VMware sanallaştırılmış ortamlar için yeni nesil veri koruma ürünleri geliştirir. NAKIVO bulut ve VM verilerin yerinde, dışına kurtarmak için KOBİ'ler ve işletmelerin sağlayan bir hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VM yedekleme ve replikasyon çözümü sağlar. NAKIVO ayrıca, 105 hosting üzerinde etkin yönetilen ve bulut hizmetleri sağlayıcılarına ve müşterilerine VM Backup-as-a-Service, Çoğaltma-as-a-Service, ve DR-as-a-Service sunmuştur. NAKIVO Amazon gibi kamu bulutlar ve bulut servis sağlayıcıları ve kurumsal müşterilerine çok kiracılık için KOBİ'ler bulut yedekleme sunan ilk sanallaştırma yedekleme uzmanı oldu. Daha fazla bilgi için www.nakivo.com ziyaret edebilirsiniz.