NAKIVO Q2 2015 Sonuçlarını Açıkladı: % 106 Gelir Büyümesi

NAKIVO Q2 2015 için etkileyici gelir, ortağı ve müşteri sonuçları ile VMware veri koruma ve bulut yedekleme pazarında yüksek bir büyüme oranını tutar.

Campbell, CA, United States — Temmuz 28, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün 2012 yılında NAKIVO Backup & Replication başlatılmasından beri büyümesinin yeni bir rekor çeyrepini duyurdu. 2015 yılında CRN tarafından Top 20 havalı Bulut Bilişim Bayilerinin ve TechTarget tarafından 2015 yılında Duyacağınız Top 10 Sanallaştırma Başlatılmasının biri olarak adlandırılmış, NAKIVO VMware ortamlarını korumak için bulut daha güvenilir, verimli ve az maliyetli bir şekilde yeni bir yol teslim ediyor.

Gelir: Q2 2015 yılında NAKIVO daha Q2 2014 vs geliri koleksiyonlarını ikiye katladı. % 9 Asya-Pasifik geldi ve% 42 Amerika'dan gelirken gelirin (% 52) çoğunluğu, EMEA bölgesinden geldi.

Müşteriler: NAKIVO küresel varlığını genişletmeye devam ediyor ve dünya çapında 7.500 müşteriyi aşmıştır müşteri tabanı büyüdü. % 10 Asya-Pasifik gelirken Q2 2015 yılında NAKIVO, Q2 2014 yeni müşterilerin çoğu EMEA bölgesinden (% 54) geldi oranla% 125 daha fazla müşteri kazanmış ve% 36, Kuzey ve Güney Amerika'dan geldi. 2. çeyrekte yeni müşteri siparişleri ile NAKIVO ilk kez Kore, Monako, Romanya'ya yayıldı.

Çözüm Ortakları: Q2 2015 yılında 77 üzerinde çözüm sağlayıcıları NAKIVO Ortak Programına katıldı ve şimdi onların kurumsal ve KOBİ müşterilerine NAKIVO ürünlerini sunuyoruz. NAKIVO'nun şimdi Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya-Pasifik genelinde 102 ülkede 900'ün üzerinde yazılım çözümü sağlayıcıları vardır. Q2 2015 yılında Zambiya, Bolivya ve Uruguay çözümleri ortakları ilk kez NAKIVO Ortak Programına katıldı.

Bulut Sağlayıcıları: NAKIVO Bulut Sağlayıcısı Programı yönetilen hizmetler, bulut müşterilerine tanıtmak için barındırma sağlayıcıları Yedekleme-as-a-Service (Baas) Çoğaltma-as-a-Service (RAAS) ve Disaster Recovery-as-a-Service (DraaS) olanak verir. Q2 2015 yılında NAKIVO Q2 2015 yılında 93'e nitelikli Bulut Sağlayıcılarının sayısı arttı, Türkiye, Şili ve Hong Kong bulut sağlayıcıları ilk defa NAKIVO Bulut Sağlayıcı Programına katıldı.

Ürün Bültenleri: Q2, NAKIVO VMware vSphere v6 için tam destek ve yedek depo şifreleme ekleyerek, ekran doğrulama ve yeni rapor türleri ve v5.7 ekleyerek, v5.6 yayımladı.

"Daha fazla KOBİ'ler, işletmeler olarak, bulut sağlayıcılarının NAKIVO tarafından sağlanan hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VMware veri koruma faydalarını takdir etmeye başladığından ve bizim büyüme oranı ve Q2 küresel genişlemeden memnunuz," CEO ve NAKIVO kurucularından biri Bruce Talley dedi.