NAKIVO Q2 2015 EMEA Sonuçlarını Açıkladı: 116% Müşteri Büyüme

NAKIVO Q2 2015 için etkileyici gelir, ortağı ve müşteri sonuçları ile VMware veri koruma ve bulut yedekleme pazarında patlayıcı büyüme oranını korur.

Campbell, CA, United States — Eylül 7, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün 2012 yılında NAKIVO Backup & Replication başlatılması beri EMEA bölgesinde bir rekor büyüme çeyreğinnni duyurdu.

Gelir: EMEA gelirlerinin %52i bölgeden geliyor, NAKIVO üst gelir kaynağına kalır. Şirket 2015 yılının 2.Qde % 83 büyüyen EMEA geliri ile, 2014 2.Q ile karşılaştırıldığında yüksek bir büyüme oranı tutar.

Müşteriler: 2015 yılının 2.Qde NAKIVO EMEA bölgesinden müşterilerine (% 54) en çok kazandı. 2014 2.Q ile karşılaştırıldığında, NAKIVO% 116 EMEA müşteri sayısını arttı. Yeni müşteri siparişleri ile NAKIVO ilk kez Monako ve Romanya içine genişletti.

2015 2.Q EMEA müşterileri Zaragoza Lojistik Merkezi, NAKIVO Backup & Replication ile anlık VMware VM kurtarma yetenekleri kazanmış İspanya'da lider araştırma enstitüsü bulunmaktadır. ABAS Fransa, abas ERP yazılım paketi destekleyen yerel çalışan şirketlerin global grubu, VM felaket kurtarma kazanırken BTnin ayda 3 gün tasarrufuna sonuçlandı. Daha fazla bilgi www.nakivo.com/tr/customers/success-stories.html

Çözüm Ortakları: 2015 2.Qde NAKIVO 68 EMEA ülkelerinden 539 VMware Çözüm Sağlayıcılarına ortak programını genişletti. NAKIVO daha NAKIVO yetkili satıcıları olarak 18 ülkede 44 yeni çözüm Sağlayıcıları ekleyerek EMEA pazarına genişletti.

Bulut Sağlayıcıları: NAKIVO Bulut Sağlayıcısı Programı yönetilen hizmetler, müşterilerine bulut ve sağlayıcılarına Backup e-as-a-Service, (Baas)Replication -as-a-Service (RAAS) ve Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) tanıtmak için olanak verir. EMEA bölgesinde NAKIVO Yetkili Bulut Servis Sağlayıcıları sayıs 44e arttıı. 2015 yılının 2Qde NAKIVO ekleyerek "Inform'Ethic" ve "Fosfor SI" ekleyerek ayrıca Fransa pazarına genişletilmiş ve Almanya pazarına "IT phi -Hizmetler GmbH " ekleyerek genişletti. NAKIVO ayrıca Birleşik Krallıkdan "Invictanet Ltd." İsviçre pazarından "AGENTIL" ekleyerek ve Türk piyasasından "Çevrimiçi Bilişim" genişletti.

Ürün Bültenleri: Q2de, NAKIVO VMware vSphere v6 için tam destek ve yedek depo şifreleme ile daha fazla veri güvenliği ekleyerek, ekran doğrulama ve yeni rapor türleri ve v5.7 ekleyerek v5.6 yayınlandı.

"Biz bir kez daha EMEA bölgesindeki yüksek çeyreklik büyüme hızı elde ettiğimiz için heyecanlıyız,", CEO ve NAKIVO kurucularından biri Bruce Talley dedi. "Yeni NAKIVO müşteri sayısı fazla KOBİ'ler, işletmelerin hızla her çeyrek büyümeye devam ediyor ve bulut servis sağlayıcıları kendi VMware ortamları içinde NAKIVO Backup & Replication'ın, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı faydaları keşfediyor."

2015 yılında CRN tarafından Top 20 havalı Bulut Bilişim Bayilerinin ve TechTarget tarafından 2015 yılında Duyacağınız Top 10 Sanallaştırma Başlatılmasının biri olarak adlandırılmış, NAKIVO VMware ortamlarını korumak için bulut daha güvenilir, verimli ve az maliyetli bir şekilde yeni bir yol teslim ediyor.

Silikon Vadisi'nde Merkezi, NAKIVO daha fazla 7,500 müşterisi ile 2012 yılında kuruluşundan bu yana karlı olmuş olan özel tutulan yazılım şirketi NAKIVO - birçok Fortune 1000 şirketleri dahil olmak üzere - dünya çapında 102 ülkede ve 900'ün üzerinde kanal ortakları, ve bir çizgi pazarlar bulutlar ve VMware sanallaştırılmış ortamlar için yeni nesil veri koruma ürünleri geliştirir. NAKIVO bulut ve VM verilerin yerinde, dışına kurtarmak için KOBİ'ler ve işletmelerin sağlayan bir hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VM yedekleme ve replikasyon çözümü sağlar. NAKIVO ayrıca, 70 hosting üzerinde etkin yönetilen ve bulut hizmetleri sağlayıcılarına ve müşterilerine VM Backup-as-a-Service, Çoğaltma-as-a-Service, ve DR-as-a-Service sunmuştur. NAKIVO Amazon gibi kamu bulutlar ve bulut servis sağlayıcıları ve kurumsal müşterilerine çok kiracılık için KOBİ'ler bulut yedekleme sunan ilk sanallaştırma yedekleme uzmanı oldu. Daha fazla bilgi için www.nakivo.com ziyaret edebilirsiniz.