NAKIVO 2015 Sonuçlarını Açıkladı: Amerika’da Q4 Rezervasyonlar yapmada artış yıllık %181

NAKIVO VMware veri koruma piyasasında hızlı müşteri kabulü ve hızlı tempolu bir büyüme göstermeye devam ediyor ve raporlar yüksek büyüme ve dördüncü çeyrek için ve 2015 yılı mali için pozitif işletme nakit akışı gösteriyor.

Campbell, CA, United States — Şubat 1, 2016

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için bir hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün Q4 2015 ve 2015 yıllık sonuçlarını açıkladı. NAKIVO yedekleme bulut sağlayıcıların, işletmelerin ve KOBİ'ler için yeni bir yol sunan ve daha güvenilir bir şekilde VMware altyapısı çoğaltmak, verimli ve etkin bir şekilde 2015 yılı maliyetleri alanında NAKIVO aşağıdakileri elde etti:

Rezervasyonlar yapımı: Q4 2014 yıla karşı Q4 2015 yılında NAKIVO anlamlı bir rezervasyon gösterdi ve Q4 2014 yıla karşı Q4 2015 yılında % 181 artışla Amerika'da kendi büyümesini ve pazar penetrasyonunu hızlandırdı. Q4 2014 yılına karşı Q4 2015 yılında dünya çapında rezervasyon bu büyüme % 58 artmış. Bu artışın % 38 Amerika’da ve % 11 Asya`da dan gelirken, Q4 rezervasyonlarında (% 51) artımın çoğu EMEA bölgesinden geldi.

NAKIVO ayrıca 2015 yıllık sonuçlarında da yükseklik göstermiştir: Şirketin dünya çapında rezervasyonlamada artımı 2014 yılına karşı 2015 yılında %53 oldu, VMware veri koruma piyasasında hızlı müşteri kabulü ve hızlı temposu bulmakla bir gelişme gösterdi.

Müşteriler: 2015 yılında, NAKIVO müşterilerin çoğu, EMEA bölgesinden (% 54), % 35 Amerika’dan ve % 11 Asya’dan geldi. Bahsedilen müşterilerden bazı örnekler şunlardır: City of San Francisco (San Francisco City NAKIVO ile VM yedekleme maliyetlerini 3X azaltmış), Comune di Ferentino (bir İtalyan Belediyesi olmakla felaket kurtarma VM sağlar ve NAKIVO ile% 50 oranında bakım masraflarını azaltmış) ve Bartle & Gibson (bir Kanada sıhhi tesisat, ısıtma ve elektrik dağıtıcı şirketi olmakla NAKIVO ile ayda 8+saat BT kaydedilmiş Afet Kurtarma VM sağlar).

Çözüm Ortakları: 2014 yılına karşı 2015 yılında NAKIVO Amerika genelinde kendi Çözüm ve VMware satıcıları Ortaklarının sayısını Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya`dan 111 ülkede 1,000-den fazla arttırdı, NAKIVO Ortağı Programı'na katıldı ve SMB ve Enterprise müşterilerine NAKIVO ürünleri sunuyor. 2015 yılında, NAKIVO çalışmalarını Sırbistan, Tanzanya, Porto Riko ve İzlanda gibi yeni ülkeler içine genişletti. 2015 yılında, NAKIVO daha Huawei ve European IT Distribution GmbH dahil olmak üzere dünya genelinde önde gelen şirketler ile işbirliği yaparak dünya çapında varlığını güçlendirdi.

Bulut Sağlayıcıları: 37 ülkeden 100 –den fazla VMware servis sağlayıcıları NAKIVO Bulut Sağlayıcı programına katıldı: NAKIVO kendi bulut sağlayıcı ekosistemi büyümeye devam ediyor ve NAKIVO Backup & Replication sistemi kullanarak müşterilerine VM Yedekleme-hizmeti gibi, VM Çoğaltma- hizmeti gibi, ve VM Afet-Kurtarma- hizmeti gibi hizmetler teslim ediyor. Bahsedilen Bulut Sağlayıcıları müşterilerinden bazı örnekler şunlardır: Armstrong Labs (NAKIVO ile ortaklıkla Avustralya'da multi- müşteriler için bulut ve BT sağlayıcı hizmetlerinden olan VM Afet-Kurtarma-hizmetleri sağlar) ve ESU5 ((Nebraska`da bir eğitim kurumu, Amerika Birleşik Devletleri NAKIVO ile ortaklıkla birkaç Nebraska okullarda VM yedekleme maliyetlerinin en az %50'sini tasarruf bulur).

Ürünleri: 2015 yılı sırasında NAKIVO aşağıdaki temel ürün sürümlerini yayımladı:

• Desteklenen Synology NAS modellerinde NAKIVO yüklemek için yeteneği kadar 1.7X VM yedekleme performansı ile basit ve uygun fiyatlı VM yedekleme cihazı oluşturmak için v5.9.
  • Western Digital My Cloud DL NAS serisi NAKIVO yüklemek yeteneği, böylece, basit, hızlı ve uygun fiyatlı VM yedekleme cihazı oluşturma için kullanılan v5.8.
  • VMware vSphere v6 için yedek depo şifreleme ve tam destek sunan v5.7.
  • Ekran doğrulama, yapılandırma ihracat ve ithalat ve yeni rapor türleri içeren v5.6.
  • Anında nesne Microsoft Active Directory için kurtarma ve öncesi ve sonrası iş komut dosyası yürütme içeren v5.5.

"Biz Amerika'da bizim yakın 3-den fazla gelir artışı da dahil olmak üzere, 2015 yılı için tüm risk sermayesi finansmanı olmadan devam eden güçlü bir şirket büyümesinden yana gurur duyuyoruz ve," CEO ve NAKIVO kurucularından olan Bruce Talley böyle söyledi ve devam etdi: "Biz yeni son kullanıcılar, sistem entegratörleri ve bulut servis sağlayıcı müşterilerden NAKIVO Backup & Replication'ın taleplerinden yana heyecanlıyız."

Merkezi Silikon Vadisi'nde olmakla NAKIVO A.Ş. 2012 yılında kurulmuş bir özel şirkettir. NAKIVO VMware ve Amazon Cloud ortamları için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma çözümü geliştirir. Q4 2015 itibariyle, 10.000 'den fazla şirket korumak ve etkin bir şekilde daha verimli veri ve maliyeti kurtarmak için NAKIVO Backup & Replicatoin kullanıyor. Ayrıca, NAKIVO 100 hosting üzerinde yönetilen ve bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerine VM BAAS ve DRaaS teslim kullanıyor. NAKIVO şirketinin dünya çapında 111 ülkede 1000'den fazla kanal ortağı vardır. Daha fazla bilgi edinmek için www.nakivo.com ziyaret edin.