NAKIVO v5.8 Bültenleri VMware VM Yedekleme Cihazına Western Digital NAS dönüştürmesini sağlar

Yeni NAKIVO Yedekleme ve Çoğaltma v5.8 böylece, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VM yedekleme cihazı oluşturarak, Western Digital NAS üzerinde doğrudan monte edilebilir.

Campbell, CA, United States — Ekim 11, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bu NAKIVO Backup & Replication v5.8 yayımladığını bugün duyurdu. Yeni sürüm, böylece hem yerinde ve dışına kullanılabilecek basit, hızlı ve uygun fiyatlı VM yedekleme cihazı, yaratma, Western Digital NAS üzerine doğrudan monte edilebilir.

Maliyet tasarrufu, veri merkezi konsolidasyonu ve ayak izi azaltma sadece VM yedekleme aletleri yüksek popülerlik ve benimsenmesi sürüş nedenlerden bir kaçıdır. Bir cihaz ile tüm VM veri koruma bileşenleri de VMware sanal ortamda değerli kaynakları tüketen değil iken, dağıtmak için hızlı ve kolay yönetmek için tek bir sistemde birleştirilmiştir. Yedekleme aletleri tek bir kutu içinde all-in-one donanımı, yedekleme yazılımı, yedekleme depolama ve veri tekilleştirme sağlamaktadır. Bu, sıfır VMware ayak izi daha az güç ve soğutma, daha az bakım, zaman ve para ile sonuçlanır. Ancak, bu faydalar bir cihaz başı gibi yüksek 75.000 $ ulaşan bazı çok yüksek fiyat etiketleri ile birlikte gelir.

Aksine, NAKIVO Yedekleme ve Çoğaltma v5.8 ürünü tam olarak faaliyete ve hala yüksek yedekleme hızları sunmak için sadece 2 CPU çekirdeği ve 1 GB RAM gerektirir, hatta giriş seviyesi NAS cihazlarında uygulanabiliyor. Örneğin, depolama 12 TB'a ile Western Digital DL 2100 NAS tipik VMware Essentials ortamının veri yedekleme ihtiyaçları için yeterli olan en az 850 $ bir liste fiyatı var. Tam NAS mevcut bant genişliğini kullanan 1 Gbps (açık veri sıkıştırma ve veri tekilleştirme ile) yedekleme hızı elde edebilirsiniz NAS, NAKIVO Yedekleme ve Çoğaltma v5.8 yüklendiğinde. NAS VMware ortamı yedekleme yanı sıra, NAKIVO yapabilirsiniz ayrıca koruma için Amazon bulut sanal ortamı yedekleyebilirsiniz.

"V5.8 salınımı yeni dönüştürmek, müşterilerinin veya maliyet-etkin VM yedekleme aletleri içine Western Digital NAS cihazları mevcut tarafından NAKIVO ve 900+ çözüm ortakları için yeni pazar fırsatları açılır," NAKIVO A.Ş. CEOsu, Bruce Talley dedi. V5.8 salım maliyetli VM yedekleme aletleri içine yeni veya mevcut Western Digital NAS cihazları dönüştürmek için olanak sağlayarak NAKIVO ve 900+ çözüm ortakları için yeni pazar fırsatları açılır, " NAKIVO A.Ş. CEOsu, Bruce Talley dedi. "Western Digital NAS, NAKIVO Yedekleme ve yüksek hızda VM veri koruma, veri tekilleştirme ile küresel bir VM yedekleme cihazı oluşturabilir Çoğaltma üzerinde dağıtılan, VM yedekleme bulut, yanı sıra anlık VM ve SMB yardımcı olabilecek bir fiyat noktasında granül kurtarma için müşterilerin tasarruf ve VMware ortamında en yedekleme işlemini boşaltmasında yardım edebilir."

2015 yılında CRN tarafından Top 20 havalı Bulut Bilişim Bayilerinin ve TechTarget tarafından 2015 yılında Duyacağınız Top 10 Sanallaştırma Başlatılmasının biri olarak adlandırılmış, NAKIVO VMware ortamlarını korumak için bulut daha güvenilir, verimli ve az maliyetli bir şekilde yeni bir yol teslim ediyor. Basit ve sezgisel bir Web UIne sahip NAKIVO Yedekleme ve Çoğaltma, canlı uygulamalar ve veritabanlarını destekler VM, dosyaların anında kurtarma sağlar ve uygulama sıkıştırılmış ve de-çoğaltılamaz VM yedekleme doğrudan nesneleri, ağ ivme ile veri aktarımını hızlandırır ve veri boyutunu küresel veri tekilleştirme ve sıkıştırma ile azaltır.