NAKIVO VM Gayrimenkul Geliştirme Şirketi için Kurtarma Zamanı 48 Saat dan 1 Dakikaya azaltır

NAKIVO Backup & Replication, Meksika'da bir gayrimenkul geliştirme şirketi olan INTRA şirketinin provayderi oldu, bu şirket için Flaş VM Boot ile VM kazalarından kurtarma zamanını her bir VM başına sadece 5 dakika içine indirdi.

Campbell, CA, United States — Mayıs 30, 2016

NAKIVO A.Ş., sanallaştırılmış ve bulut ortamları korumak için hızla büyüyen bir yazılım şirketi, bugün açıkladı ki İNTRA - Meksika'da önde gelen bir gayrimenkul geliştirme şirketi - onların VMware çevresini korumak için NAKIVO Backup & Replication`i seçti.

İNTRA şirketi için gayrimenkul geliştirme ana faaliyet iken, o hem de diğer sektörlerde çeşitli farklı markalar yönetir.

Şirketin altyapısı VMware destekleyen SAP ERP, Microsoft Exchange, SQL, ORACLE, MySQL ve ağ izleme gibi kritik uygulamalarla tamamen sanallaştırılmış. "Başarılı günlük iş operasyonlarını sağlamak için bize her zaman kritik görevler olmayan VM’lerimize erişimimiz olması gerekir," Javier Fragoso Fernández, İNTRA Şef Bilgilendirme görevlisi böyle diyor. "Eğer bir şey bizim sunucularda herhangi sebepten yanlış giderse, mesela, işletim sistemi veya uygulama bozulması olursa, bize birkaç dakika içinde verileri geri yüklemek gerekir, çünkü 600'den fazla kişinin işini duramayız," Javier diyor.

Daha önce, İNTRA şirketinin VM yedekleme ve geri yükleme gerçekleştirmek için tasarlanmış bir çözümü yoktu; VMs yedeklemek için tek yöntem eski fiziksel yedekleme çözümü idi. VMs yedeklemek için tek yöntem eski fiziksel yedekleme çözümü birinci iken, kurtarma işlemi bir kaç saat sürüyordu. Ayrıca, çözüm kullanmak karmaşık idi ve geri yükleme sırasında veri bozulması yüksek bir şansla her zaman vardı.

"Daha önce kazalar olduğu zaman VM’leri kurtarmak için biz elle saatlerce zaman serf ederdik, çünkü kurtarmanı biz kaset kullanımı ile yapıyorduk "Javier diyor. "İleriye gidiyorsam, veri kurtarmaya saatler harcamamız önemli değildi söyleye bilirim, ancak bize kendi verilerimizi kaybetme tehdidinden korumak çok önemli idi, "Javier diyor. Kendi verilerini kurtarma ve koruma sürecini iyileştirmek için, İNTRA karar verdi ve yeni VM yedekleme çözümüne geçmek amacıyla fiziksel yedeklemeyi geride bıraktı. İNTRA yedekleme ve kurtarma performansına yüksek bir önem vererek, yanı sıra güvenilirlik bakımından mevcut VMware VM yedekleme ürünlerini araştırmaya başladı.

"İlk başta, biz birkaç eski VM yedekleme ürünlerini değerlendirdik, ancak deneme sonucu NAKIVO Backup & Replication`a önem vermeye karar verdik, çünkü Spiceworks`da bu ürünün kendi kullanıcıları tarafından yüksek puan kazanmış olduğunu bulduk ," Javier diyor. "Bizim değerlendirme sonunda, diğer ürünler ile karşılaştırıldığında NAKIVO Backup & Replication en iyi seçenek oldu. NAKIVO Backup & Replication en hızlı VM yedekleme sağlar ve kurtarma birkaç dakikada sona ere bilir. Böylece, Bizim VM yedekleme aracımız bulundu, "Javier diyor. NAKIVO Backup & Replication VM`leri çoğaltmak yeteneği de sağlar, bununla da her hangi bir kazadan kurtarma daha küçük sürede gerçekleşe bilir.

Zaman alıcı eski fiziksel sunucu yedekleme yöntemine karşılaştırıldığında NAKIVO Backup & Replication İNTRA için tam bir yükseltme yaptı. "Ben bu çok uzun bir sürede bir fiziksel sunucu yedekleme çözümünü nasıl kullana bildiğimize inanamıyorum. NAKIVO ile şimdi biz iyi bir veri tekilleştirmesine sahibiz, bu yedekleme aracıyla bizim disk alanı gereksinimlerini azalttırılmış, önemli maliyet tasarrufu elde ede biliriz. Buna ek olarak, NAKIVO disk depolama aletlerini çeşitli destekler, VM kurtarma sırasında işlemler bizim için daha verimli ola bilir," Javier diyor.

İNTRA için en büyük gelişme veri kurtarma alanında oldu. Bir kazadan kurtarmak için saatlerce vakit geçirdikten sonra, yeni sistem İNTRA için çok hayati bir olay oldu. "Flaş VM yüklemeleri ile şimdi birkaç bir kaç dakika içinde VM kurtarabilirsiniz," Javier diyor. "Ben ilk defa bütün VM kurtarmadan, sıkıştırılmış ve deduplikasyon olunmuş yedek deposundan doğrudan VM yükleye bilirim ve kurtarılan VM kesinti olmadan üretime geçirilebilir," Javier diyor.

Güvenilirlik ve performans kolaylığı görülmemiş sonuçlar ile farklı olan NAKIVO Backup & Replication aracı şimdi İNTRA için de tüm VMware sanallaştırılmış altyapısını korumak için kullanıla bilir. NAKIVO Backup & Replication Flash VM Boot aracı İNTRA için VM kurtarma süresini azaltmak saatlerden dakikalara indirdi. "Biz artık bir yıl boyunca NAKIVO Backup & Replication kullandık. Geçen yıl, biz farklı sunucularda üç kazayla yüzleştik. NAKIVO olmadan, bu kazalarda VM kurtarmak için çalışma 48 saat civarında almış olurdu, ancak NAKIVO ile biz yaklaşık 5 dakika içinde her VM`i kurtara bildik. Ancak, bu problemlerin tanımlaması ve kurtarması ortamı hazırlamaya genel süreç bizde yaklaşık 45 dakika sürdü. Genel olarak, NAKIVO Backup & Replication bizim VM'leri kurtarmak için hızı önceki fiziksel sunucu yedekleme çözüme karşı yaklaşık 64x sağlamıştır, "Javier diyor. "NAKIVO bize birçok VM verileri kurtarma avantajları sağlar. Bu bizim için büyük bir sıçrama ve fiziksel yedeklemeni biz artık geçmişte bıraktık."

INTRA HAKKINDA

2002 yılında kurulan INTRA bir gayrimenkul geliştirme şirketi, bu şirket sadece tekçe Veracruz eyaletinde çalışmıyor, ama aynı zamanda Meksika`nın tüm Güneydoğu bölgesinde faaliyet gösteriyor. İNTRA`da 40’dan fazla şirket oluşmaktadır, yani sıra yaklaşık fazla 1.800 türde hizmetler sunuyor. Yıllar boyunca, şirket Veracruz Şehir ve Limanda büyük gayrimenkul komplekslerinin oluşturulması için sorumlu olmuştur. Gayrimenkul işlemler şirketin "ana biznesi" iken, sonralar diğer iş hatları da - hava taşımacılığı, finansal hizmetler, tarımsal işletme, inşaat, restoranlar, konaklama ve hisse senetleri dâhil olmak üzere, ortaya çıkmıştır. Genel olarak, İNTRA birçok başarılı markalar yönetir, mesele John Deere, Carl'ın Junior, Benningan Restaurant, iNetworks ve diğerleri dâhil olmak üzere. Genel olarak, İNTRA birçok müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için kaliteli ürün ve hizmet vermeyi taahhüt eder, sosyal sorumluluk duygusunu korur ve iyi bir çalışma ortamına sahip. Daha fazla bilgi için www.intra.mx ağına uğraşa bilirsiniz.

Merkezi Silikon Vadisi'nde olmakla NAKIVO A.Ş. 2012 yılında kurulmuş bir özel şirkettir. NAKIVO VMware ve Amazon Cloud ortamları için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma çözümü geliştirir. Q4 2015 itibariyle, 10.000 'den fazla şirket korumak ve etkin bir şekilde daha verimli veri ve maliyeti kurtarmak için NAKIVO Backup & Replication kullanıyor. Ayrıca, NAKIVO 100 hosting üzerinde yönetilen ve bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerine VM BAAS ve DRaaS teslim kullanıyor. NAKIVO şirketinin dünya çapında 112 ülkede 1000'den fazla kanal ortağı vardır. Daha fazla bilgi edinmek için www.nakivo.com ziyaret edin.