2016 yılı Q1`da NAKIVO`nun Gelirleri ve Müşterileri tahminen iki kat arttı

NAKIVO Q1 2016 yılında Q1 2015 yılı karşısında % 96 gelir büyümesi a % 98 müşteri büyümesi ile VMware ve Amazon EC2 yedekleme pazarında büyüme hızını artırdı.

Campbell, CA, United States — Nisan 18, 2016

NAKIVO A.Ş., VMware ve Amazon AWS ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketlerinden biri, bugün 2012 yılında NAKIVO Backup & Replication başlatma yana büyüme bir rekor çeyrek açıkladı. CRN tarafından "2016 Top 20 havalı Cloud Computing Satıcıları" için, NAKIVO bulut sağlayıcıları, işletmelerin ve yedeklemek ve VMware ve AWS ortamları yerinde çoğaltmak KOBİ'ler, bilgisayar dışına için yeni bir yol sunuyor, ve daha özel / kamu bulutları Named güvenilir, verimli ve etkili bir maliyet.

Bunu tvitle: NAKIVO geliri Q1 2016 yılında neredeyse iki kat arttı

Geliri: NAKIVO Q1 2016 yılında Q1 2015 yılı karşısında % 96 gelir büyümesi % 98 müşteri büyümesi ile VMware ve Amazon EC2 yedekleme pazarında büyüme hızını artırdı. Asya-Pasifik bölgede gelir artışı % 13 geldi ve Amerika bölgesinde ise gelir artışı % 38 oldu, böylece gelir artışının (% 49)-dan çoğu EMEA bölgesinden geldi.

Müşterileri: Q1 2016 yılı itibariyle 13,000-den fazla şirket NAKIVO yedekleme ve çoğaltma korumak ve veri kurtarmak için NAKIVO Backup & Replication-dan daha verimli ve etkili bir şekilde maliyet için kullandılar. Q1 2016 yılında Q1 2015 yılı karşısında NAKVIO-nün müşteriler sayısı % 98'den fazla artmıştır. Yeni müşterilerin çoğu EMEA bölgesinden (% 58), Asya-Pasifik bölgesinden % 8 ve başka bir % 33 hissesi ise Amerika bölgesinden geldi. İlk üç gelir üreten ülke Amerika Birleşik Devletleri, Almanya ve Tayvan oldu. Q1 içindeki yeni müşteri siparişleri ile NAKIVO ilk kez Jamaika, Liechtenstein, Tayland ve Birleşik Arap Emirliklerinde içlemlerini genişletilmiş.

Çözüm ortaklarımız: Q1 2016 yılında, 100'den fazla çözüm sağlayıcıları NAKIVO ortak programa katıldılar ve şimdi kendi kurumsal ve SMB müşterilerine NAKIVO ürünleri sunuyorlar. NAKIVO şimdi Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya-Pasifik bölgeleri üzerinde 119 ülkedede 1.100 yazılım çözümü üzere kendi sağlayıcılarına sahiptir.

Bulut sağlayıcıları: NAKIVO'ın Cloud sağlayıcı programı müşteriler için Backup-as-a-Service (BaaS), Replication-as-a-Service (RaaS), ve Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) üzere yönetim hizmetleri içeriyor. Q1 2016 yılında NAKIVO nitelikli bulut sağlayıcılar sayısını 120`ye ulaşmıştır.

Ürün Bültenleri: Q1` de NAKIVO Backup & Replication v6 ekleyerek piyasaya şunlar sürülmüştür:

• Amazon EC2 örnekleri için Sanayi-ilk (Industry-first) yerli yedekleme
  • Camın tek bölmesinde VMware ve Amazon bulut ortamları için destek
  • Windows tabanlı ve Linux tabanlı Amazon EC2 örnekleri canlı uygulamaları ve veri tabanları için destek
  • Yerinde bulunabilir bir yedek depo EC2 örnekleri planlanan sonsuza artımlı yedekleme: Farklı bir Amazon bölgesinde, aynı Amazon bölgesinde, ya da yerel bir ofiste
  • VMware ve EC2 ortamları hem Yedekleme Kopyalama işleri
  • EC2 örnekleri için Küresel veri tekilleştirme ve sıkıştırma
  • Anında dosya ve uygulama herhangi bir bölgeye kurtarma, tam örnek kurtarma nesneleri
  • Felaket kurtarma için aynı bölge veya çapraz bölgelere Yerli EC2 örneği çoğaltma

Şirket: VMware veri koruma ve olağanüstü ürün sunan hizmetleri bulut yedekleme pazarında NAKIVO`nun patlayıcı büyüme hızı 2015 yılında en hızlı büyüyen depolama şirketlerinden biri olarak depolama Bülteni tarafından kabul edilmiştir.

"Biz daha fazla SMB'lere, VMware ve Amazon AWS için NAKIVO Backup & Replication kabul ederek işletmeler ve bulut sağlayıcılarına sahip olmakta, yanı sıra Q1`de bizim genel küresel genişleme ve 2X kata yaklaşan bizim gelir büyüme oranı ile heyecanlıyız," Bruce Talley, CEO ve NAKIVO ortaklarından olan bunları söyledi.

Merkezi Silikon Vadisi'nde olmakla NAKIVO A.Ş. 2012 yılında kurulmuş bir özel şirkettir. NAKIVO VMware ve Amazon Cloud ortamları için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma çözümü geliştirir. Q4 2015 itibariyle, 10.000 'den fazla şirket korumak ve etkin bir şekilde daha verimli veri ve maliyeti kurtarmak için NAKIVO Backup & Replication kullanıyor. Ayrıca, NAKIVO 100 hosting üzerinde yönetilen ve bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerine VM BAAS ve DRaaS teslim kullanıyor. NAKIVO şirketinin dünya çapında 112 ülkede 1000'den fazla kanal ortağı vardır. Daha fazla bilgi edinmek için www.nakivo.com ziyaret edin.