NAKIVO Synology NAS için Yüksek Performanslı VM Yedekleme Cihazı Yazılımı Başlattı

VMware ortamları için yeni NAKIVO Yedekleme ve Çoğaltma v5.9 hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VM yedekleme cihazı oluşturarak, bir Synology NAS üzerinde doğrudan monte edilebilir.

Campbell, CA, United States — Aralık 7, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bu NAKIVO Backup & Replication v5.9 yayımladığını bugün duyurdu. Yeni sürüm, böylece yüksek performanslı VM yedekleme cihazları yaratarak, Intel tabanlı Synology RackStation ve DiskStation NAS aygıtlarında doğrudan monte edilebilir. Sitede ve dışında VMware ortamları yedeklemesiyle yanı sıra, NAKIVO Backup & Replication ayrıca koruma için Amazon bulut VM'leri yedekleyebilir.

NAKIVO Backup & Replication Synology NAS yüklü olan tüm VM veri koruma bileşenleri de VMware ortamında değerli kaynakları tüketmeden, dağıtmak için hızlı ve kolay yönetmek için tek bir sistemde birleştirilmiştir. Cihaz, tek bir cihazda yedek donanım, yedekleme yazılımı, yedekleme depolama ve veri tekilleştirmesini birleştirir. En önemlisi - yüksek VM yedekleme performansı,üçük bir VMware ayak izi, daha az güç ve soğutma, daha az bakım, zaman, para ile sonuçlanır.

VMware ortamında bir VM veya VA olarak dağıtıldığında NAKIVO Backup & Replication ile yedek performansı açısından rekabette eşit veya daha hızlı iken ürün, VM yedekleme hızının 1.7X kadar artırmasıyla Synology NASa doğrudan dağıtılır. Çünkü veri yedekleme gibi NFS ve CIFS gibi dosya protokolleri atlayarak NAS diskler doğrudan yazılır olmasıdır. Yedek hızı açısından, bu VMware VM bile açık veri sıkıştırma ve veri tekilleştirme saniyede 1 Gigabit de yedeklenmiş anlamına gelir.

VM yedekleri depolamak için bir Synology NAS, NAKIVO Backup & Replication üzerinde yüklü olduğunda NAS cihazında kullanılabilir boş alan tümünü kullanabilir. Depolama alanını tasarruf etmek için, yedeklenen VMware verisi otomatik olarak blok düzeyinde sadece benzersiz veri VM yedekleme deposuna yazıldığını sağlanır. Veri tekilleştirme tüm VM yedekleme işleri tüm veriler dikkate alındığında, yani tüm yedekleme deposu genelinde küresel çalışır. Yedekleme depo daha az depolama alanı kaplar böylece VMware veri tekilleştirdikten sonra, ürün otomatik olarak her veri bloğu sıkıştırır.

Hatta hiç VMware altyapısı ile konumlarda - NAKIVO Backup & Replication ile Synology NAS yerinde veya dışına dağıtılabilir ve birincil ya da ikincil VM yedekleri depolamak için kullanılabilir. Bu kombinasyon, operasyonel ve felaket kurtarma için gerekli olan tüm bileşenleri içerir: geri yükleme çalıştırmak için donanım, veri yedekleme ve yedekleme yazılımı. Sadece bir ağa Synology NAS bağlayan VM, Windows tabanlı ve Linux tabanlı VM Microsoft Exchange nesneleri, Microsoft Active Directory nesneleri ve dosyaların anında kurtarmasını sağlar.

Synology ile NAKIVO Backup & Replication VM yedekleme cihazı oluşturma önceden oluşturulmuş rekabetçi VM yedekleme aletleri genellikle en az 5X daha uygundur. Ayrıca, NAKIVO Backup & Replication ürünün tamamen operasyonel ve yüksek VM yedekleme hızları sunma yeteneğine sahip olduğu için sadece 2 CPU çekirdeği ve 1 GB RAM gerektirir, hatta 400 $ altında maliyet giriş seviyesi NAS aygıtları monte edilebilir. Örneğin, bir Synology NAS merkezli NAKIVO VM yedekleme cihazı, site yerinde veya dışıdna bir SMB VMware ortamında VM yedeklerini tutmak için idealdir.

"NAKIVO yazılım ve Synology NAS depolama kombinasyonu, kendi VMware ortamlarında verilerinizi korumaya odaklanmış kuruluşlar için VM yedekleme performansı ve maliyet tasarrufu, yeni bir görülmemiş düzeyde sunuyor", NAKIVO CEO'su Bruce Talley dedi. "Synology NAS depolama sistemleri ve NAKIVO yazılımından yararlanarak VMware yöneticileri artık hızlı NFS veya CIFS depolamasına bağlı bir VM yedekleme yazılımından 1.7x daha çalışan kendi yüksek performanslı VM yedekleme cihazı oluşturabilir."