NAKIVO'ya CRN tarafından "En serin Bulut Depolaması" satıcısı ödülü verildi

NAKIVO`ya CRN tarafından en iyi yenilikçi ürünler, hizmet ve ortak programları sağlayan Bulut Depolaması satıcıları şirketlerine verilecek 2016. Yılın "En serin Bulut Depolaması" satıcısı ödülü verildi.

Campbell, CA, United States — Şubat 16, 2016

NAKIVO Inc., una società in rapida crescita di software di virtualizzazione e cloud backup per gli ambienti VMware e Amazon cloud, ha annunciato oggi di aver conquistato un riconoscimento da CRN Magazine per essere uno dei 20 migliri fornitori di cloud storage del 2016. Questo premio era parte dell’elenco annuale di CRN dei Top 100 Migliori Fornitori di Computing www.crn.com.

Tweet questo: NAKIVO honored as a Coolest Cloud Storage Vendor by CRN.

NAKIVO A.Ş., VMware ve Amazon Cloud ortamları için bir hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün 2016 yılının 20 En serin Bulut Depolaması Satıcılarından biri olduğu için bu şirket CRN Magazine`le tanıma kazanmıştır. Bu ödül de CRN'nin yıllık Top-100 en serin Bilgisayar Satıcıları listesinin bir parçasıydı. www.crn.com

CRN Top 20 en havalı bulut depolama satıcıları Ödülü bulut pazarda yenilikçi ürünler, hizmetler ve sonuçta müşteriler esneklik, ölçeklenebilirlik ve bulut bilgi işlem sunuyor tasarrufu yararlanmak yardımcı ortaklık programları yaratmak için güçlü olmak tarafından kabul edilen şirketler için sunulmuştur.

Galipler, özellikle altyapı, platform ve aletleri, saklanması, güvenlik ve program kimi beş büyük kategoriler aracılığıyla nitelendi. Liste CRN editörlerin takımı tarafından çözüm sağlayıcısı adaylar içinden seçimle kuruluyor. Sonuçta, Liste kendi bulut hizmetleri teklifleri veren çözüm sağlayıcılarına bulut pazarını gezinmek ve yükseltmesine yardımcı olmak için bir çaba.

NAKİVO Backup & Replication yeni daha güvenli bir şekilde VMWARE ve Amazon Cloud ortamın korunması, verimli olması ve etkin maliyeti yolunu sağlar. NAKIVO Backup & Replication, VMware sertifikalı, tamamen aracısıztır, ve Synology NAS üzerinde, yanı sıra Linux ve hem de Windows üzerinde dağıtılabilir. NAKIVO Backup & Replication basit ve sezgisel bir da Web arabirimine sahip, bu ürün araçlığıyla açık / özel bulutlar şeklinde VMware VM onsite, offsite alanlarında yedeklemede ve çoğalmalarda kullana bilirsiniz. NAKİVO Backup & Replication canlı dilekçe ve bilgi üsleri destekliyor, sıkılmış ve de-dublikat AM kaynaktan doğrudan SMS, dosyalar ve tatbiki tesislerin hemen geri yüklemesini olanak sağlıyor ve küresel tekilleştirme ve sıkışma ile veri boyutunu azaltır.

NAKIVO Backup & Replication güvenli ve güvenilir AWS bulut yedekleme deposu VMware sanal makineleri yedeklemek için tek bir tıklama ile zahmetsizce Amazon bulut ile entegre yeteneğine kabul edilir. Ek olarak, NAKIVO Backup & Replication dağıtım içinde birden çok yalıtılmış kiracı destekler ve tek bir cam bölmede onları yönetmek etkinleştiren tek bir ürün. NAKIVO Backup & Replication müşterilerine daha kolay ve düşük maliyetle yönetilen hizmetler, VM Backup Yedekleme hizmetlei, Çoğaltma hizmetleri ve Afet Kurtarma Hizmetleri verir.

"Bulut-tabanlı çözümler bugünün BT altyapısının vazgeçilmez ve hızla büyüyen bir parçası haline gelmiştir," Robert Faletra, Channel Company Şirketi CEO böyle söyledi. "100 Havalı Bulut Bilişimi Satıcılarının CRN tarafından düzenlenen yıllık listesi çözüm sağlayıcılarına mevcut bulut tekliflerinin genişlemesi yolunu bulmakta ya kritik geçiş sırasında onlara en iyi destek olabilir."

"Biz CRN tarafından 20 En serin bulut depolama satıcılarının biri olarak seçildiyimiz için çok heyecanlıyız," NAKIVO CEO'su ve şirketin kurucularından olan Bruce Talley böyle söyledi. "Bu ödül bizim DR ve bulut yedekleme çözümü ile VM yedeklemeni yönetmek için gerekli zaman maliyetini düşüren SMB ve teşebbüslerimizi ve müşterilerimize VM BAAS, RAAS ve DRaaS hizmetlerimizi vermek taahhüdümüzü doğruladı.”

Silikon Vadisi merkezli, NAKIVO 2012 yılında kurulduğundan beri kar yaptıran özel tutulan bir yazılım şirketidir. Birçok Fortune 1,000 şirket ve dünya çapında 102 ülkede 800'den fazla kanal ortakları dâhil olmak üzere 5,500'den fazla müşteri ile NAKIVO, VMware sanallaştırılmış ortamları için gelecek nesil veri koruma ürün serisini geliştirmekte ve pazarlamaktadır. NAKIVO, sunucu ileti bloklarına ve kuruluşlara VM verisini koruma ve içine, dışına ve buluta kurtarma olanağını sağlamak için hızlı, güvenli ve düşük maliyetli VM yedekleme ile çoğaltma çözümünü sağlamakta. NAKIVO ayrıca müşterilerine 50'den fazla barındırma, yönetilen bilgisayar ve bulut hizmetleri sağlayıcısına Hizmet Olarak VM Yedeklemesini, Hizmet Olarak Çoğaltmasını ve Hizmet Olarak Felaket Kurtarmasını oluşturma ve teklif etme olanağı sundu. NAKIVO, Amazon gibi kamu bulutlara sunucu ileti blokları bulut yedeklemesini ve hizmet sağlayıcılarına ve kurumsal müşterilerine çoklu kullanıcıyı sunabilecek ilk sanallaştırma yedekleme uzmanıydı. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitemizi ziyaret edin www.nakivo.com per saperne di più.