NAKIVO Switchfly’e VMware VM Yedekleme Maliyetlerinin % 50 tasarruf etmeye yardımcı olur

Switchfly A.Ş. – seyahat alışverişini ve sadakat itfa çözümlerini güçlendiren bir global teknoloji şirketi - şimdi VMware çevreyi korumak için NAKIVO Backup & Replication kullanır.

Campbell, CA, United States — Mayıs 5, 2015

VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi NAKIVO A.Ş., bugün havayolu, otel, finansal hizmetler ve e-ticaret genelinde dünyanın en tanınan markalarından bazıları için seyahat alışverişini ve sadakat itfa çözümlerini güçlendiren bir global teknoloji şirketiolan Switchfly A.Ş.’nin kendi VMware çevresini korumak için NAKIVO Backup & Replication seçmiştiğini açıkladı.

Switchfly müşterilere tam seyahat, herhangi bir online seyahat acentasından üstün alışveriş ve sadakat noktası itfa deneyimi kolayca başlatma ve korumasını sağlayan esnek bir software-as-a-service platformu üzerinde dünya standartlarında ürünler sunuyor.

Tam bir marka seçimini korurken müşteri ihtiyaçlarınauyarak, Switchfly çözümleri marka sadakatini artırır, , müşteri nişanını sürüyor ve kar artışını sağlıyor. San Francisco’da 2003 yılında kurulan ve merkezi oluşturan, şirket müşterileri için 1250000000 $‘den fazla yıllık geliri kazanır ve yılda en fazla 35 milyar ödül puan ve mil itfa eder. Şirketin global müşteri listesi American Airlines, Emirates, JetBlue, LAN Airlines, Norwegian Air Shuttle ve TAM Airlines; American Express Express Loyalty Edge, IAG Avios, Lufthansa Miles & More ve United MileagePlus; InterContinental Hotels Group, Marriott ve Starwood Hotels; Expedia, Orbitz ve Priceline; American Express, Groupon ve PayPal içerir.

Tüm ortamlarında, Switchfly çeşitli işletim sistemleri ile 300 VMware VM ile 30 ESXi çalıştırır. VM çoğunluğu bu öğelerin müşteri rezervasyonlarınnı kolaylaştıran seyahat yerleri, otel, araba kiralaması, ve başka bilgi veriyor. "Biz ticaret müşterilerimize ticaret tutmak için VMware sanal makineleri için mümkün olan en iyi çalışma süresi iüzerimde çalışıyoruz," Switchfly Kıdemli Sistem Yöneticisi Eric Prescott diyor. "Aşağıysak ve hızlı bir şekilde kurtaramıyorsak, müşterilerimiz bu süre içinde gelir kaybına uğrayacaktır."

Switchfly geçmişte birkaç veri koruma çözümlerini kullandı. "İlk olarak, elle VMware’den sanal makine dosyalarını indirip önemli sanal makineleri arşivlemek içinonları kullandık," Eric diyor. "Bir daha otomatik ve etkili bir çözümü ararken, biz VMware vSphere Data Protection ve ayrıca üçüncü bölümü VM yedeklemesini denedik."

.vmdk dosyalarının manuel indirme inanılmaz hantal ve verimsidi. VMware vSphere Data Protection özellikle ücretsiz bir ürünolduğu için, adil bir çözüm gibi görünüyordu, ancak yakında eksiklikleribukundu. "Yedekler yavaştı vevdp birden yeniden oluşturduğunun ve önceki tüm yedekleme kayıp olduğunun birden çok örneği vardı. Üçüncü bölüm çözümü en dolu özellikliydi, ancak fiyat noktası çok yüksekti, "Eric diyor.

Eric mevcut VM yedekleme çözümleri ni değerlendirmeye başladı ve NAKIVO Backup & Replicationa rastladı. Ürün şirketin veri koruma ve kurtarma ihtiyaçlarını karşılayarak, şimdi bir yılı aşkın süredir üretimde büyük rol oynadı. " NAKIVO Backup & Replication diğer ücretli çözümlerden düşük bir maliyetle bize güvenilirlik, hız ve esneklik teklif etti," Eric diyor.

VM yedekleme için depolama gereksinimlerini azaltmak için, NAKIVO Backup & Replication global veri tekilleştirme ve sıkıştırmasını kullanır. Ürün yedekleme deposuna yalnızca benzersiz veri bloklarını kaydeder ve daha fazla veri boyutunu küçültmek için onları sıkıştırır. "Ürün için bir ürünün bazında, biz NAKIVO sıkıştırma ve veri tekilleştirme ile çok daha iyi sonuçları farkediyoruz," Eric diyor. "Biz daha derin bir tutma politikasını elde edebiliyoruz ve önceki VM yedekleme çözümü ötesine NAKIVO kullanarak aynı depolama alanı ile daha fazla yedeklere sahip olabiliriz."

Eric de NAKIVO’nun tüm VMware kaplarını koruma yeteneğini takdir eder. "Küçük görünse de, gerçekten bize bireysel yedekleme işine VM leri eklemek yerine tüm küme yedeklemeye izin veren özelliği beğeniyorum" diyor. "Bu ürüne yeni oluşturulan VM eklemeği hatırlama zorunluluğu olan insan faktörünü ortadan kaldırır. O, bizim yedekten bir makine geri yüklememiz gerekliliği bir senaryosunu düşünmek kolay, geri yükleme başlatmak için giriş yapmak o makineyi eklemememizi belirtmek. Bu noktada biz sadece zaman ve kaynaklarda kaybediyoruz."

"NAKIVO bizi güvenilir ve bizi bekleyen ücretsiz yedeklemelere sahip olduğumuza inandırıyor ve önceki çözümlere göre zaman seçeneklerinde daha çok noktayı teklif ediyor." Eric diyor. "Esneklik Iş-kritik veri güvenli olduğundan emin olurken bir anahtardır ve NAKIVO VMware VM yedekleme maliyetlerinde bize% 50 tasarruf ederken bu enekliği sağlıyor. Önceki VM yedekleme çözümü üzerinde NAKIVO seçerek Switchfly çekirdek lisans karşılaştırmada temellendirilen %50 tasarrufa sahip oldu."

Silikon Vadisi merkezli, NAKIVO 2012 yılında kurulduğundan beri kar yaptıran özel tutulan bir yazılım şirketidir. Birçok Fortune 1,000 şirket ve dünya çapında 1022 ülkede 800’den fazla kanal ortakları dâhil olmak üzere 5,500’den fazla müşteri ile NAKIVO, VMware sanallaştırılmış ortamları için gelecek nesil veri koruma ürün serisini geliştirmekte ve pazarlamaktadır. NAKIVO, sunucu ileti bloklarına ve kuruluşlara VM verisini koruma ve içine, dışına ve buluta kurtarma olanağını sağlamak için hızlı, güvenli ve düşük maliyetli VM yedekleme ile çoğaltma çözümünü sağlamakta. NAKIVO ayrıca müşterilerine 70’den fazla barındırma, yönetilen bilgisayar ve bulut hizmetleri sağlayıcısına Hizmet Olarak VM Yedeklemesini, Hizmet Olarak Çoğaltmasını ve Hizmet Olarak Felaket Kurtarmasını oluşturma ve teklif etme olanağı sundu. NAKIVO, Amazon gibi kamu bulutlara sunucu ileti blokları bulut yedeklemesini ve hizmet sağlayıcılarına ve kurumsal müşterilerine çoklu kullanıcıyı sunabilecek ilk sanallaştırma yedekleme uzmanıydı. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitemizi ziyaret edin www.nakivo.com.