NAKIVO`nun Geliri EMEA Bölgesi'nde %193 Oranında Büyüyor

NAKIVO EMEA bölgesinde bulut ve sanallaştırma yedekleme pazarında rakipleri karşısında önemli zaferleri ile 2014 vs 2013 yılında 193% oranında gelir arttı.

Campbell, CA, United States — Şubat 3, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesi için yıldan yıla büyüme rakamlarını açıkladı. Yeni müşteri sayısı, 2013 ile karşılaştırıldığında % 172 oranında artarken, 2014 yılında, EMEA bölgesinde toplam gelirİ, %193 oranında büyümüştür.

2014 yılında, NAKIVO EMEA bölgesinde şu sonuçları elde etti:

Gelir: NAKIVO EMEA bölgesindeki hızlı müşteri benimsenmesini ve hızlı büyümesini göstermeye devam ediyor: Şirketin gelirinin (% 64) çoğu bulut servis sağlayıcıları, işletmeler olarak, 2014 yılında EMEA bölgesinden geldi ve KOBİ'ler güvenilir, hızlı, uygun fiyatlı VMware ve bulut yedekleme yazılımı arıyordu. Bölgede NAKIVOnun yıldan yıla gelir artışı 2014 yılında 2013 yılına göre %193 artmıştır.

Müşteriler: 2014 yılında, NAKIVO EMEA bölgesi nden müşterilerinin çoğunu (% 58) kazanmıştır. Kanal ortakları aracılığıyla şirket ilk defa 14 ülkede müşterilerini kazandı: Hırvatistan, Estonya, Faroe Adaları, Yunanistan, Lüksemburg, Malta, Norveç, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Polonya, Bulgaristan, Mozambik, Namibya, ve 18 ülkede müşterilerinin sayısı arttı:İsveç, Danimarka, Azerbaycan Cumhuriyeti, Türkiye, Kıbrıs, Finlandiya, İngiltere, Hollanda, İrlanda, Slovenya, İspanya, Belçika, Avusturya, Fransa, İsviçre, İtalya, Almanya, İsrail, Çek Cumhuriyeti ve Güney Afrika.

Çözüm Ortakları: NAKIVO 2014 yılında 2013 yılına göre EMEA bölgesindeki çözüm sağlayıcıların sayısını % 61 oranında arttırdı. 450 üzerinde VMware çözüm sağlayıcıları artık onların EMEA bölgesindeki kurumsal ve KOBİ müşterilerine NAKIVO ürünleri sunuyor. 2014 yılında, NAKIVO Arrow (Avrupa) ve REAL Security (Adriyatik Bölgesi) dahil olmak üzere bölgedeki önde gelen yazılım distribütörleri ile dağıtım anlaşmaları imzalayarak küresel varlığını güçlendirdi.

Bulut Sağlayıcıları: NAKIVO kendi bulut sağlayıcı ekosistemini büyütmeye devam ediyor: 33 VMware servis sağlayıcılarından fazla 2014 yılında EMEA bölgesinde NAKIVO Bulut Sağlayıcı programına katıldı ve VM Backup-as-a-Service, VM Replication-as-a-Service, veVM Disaster-Recovery-as-a-Service onların NAKIVO Backup & Replication kullanan müşterilerine sunuyor. Örneğin, NAKIVO İtalya'da lider internet ve bulut hizmetleri sağlayıcısı olan eLogic`in 10X ile VM kurtarma süresini arttırırken müşterilerine VM Backup -as-a-Service teslim edebilmesini sağladı. Ayrıca NAKIVO operasyonel veri koruma ve bulut hizmetleri giderlerinde % 20'den fazla kullanıcılarının VMware VM yedeklerini çok kiracılık ve self-servis yoluyla yönetebilmesini sağlayarak Systemec kurtardı.

Ürün: 2014 sırasında, NAKIVO aşağıdaki dört ana ürün sürümlerini yayımladı:

• Rehidrasyon olmadan sıkıştırılmış VM yedekleme doğrudan ve ilk tüm VM kurtarmadan , VMware VM boot yeteneğine sahip v5 Flaş VM Boot.
  • Veri deposuna kümeleri için Entegrasyon Kiti, Çağrı Ev ve destek içeren v4.1.
  • Microsoft Exchange ve Microsoft Exchange kesme ve yedekleme için Anında nesne kurtarma özelliğine sahip olan v4.0.
  • Çoklu Kiracılık, Self Servis, dinamik lisans tahsisi, GFS yedekleme tutma ve geliştirilmiş iş zamanlayıcı özelliğine sahip olan v3.9.

"Biz yüksek büyüme oranı ve EMEA bölgesinde NAKIVO için güçlü bir talepten mutluyuz," CEO ve NAKIVO kurucularından biri Bruce Talley dedi. "Daha fazla Bulut Servis Sağlayıcıları, işletmeler, KOBİ'ler ve onların VMware ortamında NAKIVO Backup & Replication tarafından teslim edilen büyük bir değer ve faydaları fark ediyor."

Silikon Vadisi merkezli, NAKIVO 2012 yılında kurulduğundan beri kar yaptıran özel tutulan bir yazılım şirketidir. Birçok Fortune 1,000 şirket ve dünya çapında 72 ülkede 700’den fazla kanal ortakları dâhil olmak üzere 5,000’den fazla müşteri ile NAKIVO, VMware sanallaştırılmış ortamları için gelecek nesil veri koruma ürün serisini geliştirmekte ve pazarlamaktadır. NAKIVO, sunucu ileti bloklarına ve kuruluşlara VM verisini koruma ve içine, dışına ve buluta kurtarma olanağını sağlamak için hızlı, güvenli ve düşük maliyetli VM yedekleme ile çoğaltma çözümünü sağlamakta. NAKIVO ayrıca müşterilerine 50’den fazla barındırma, yönetilen bilgisayar ve bulut hizmetleri sağlayıcısına Hizmet Olarak VM Yedeklemesini, Hizmet Olarak Çoğaltmasını ve Hizmet Olarak Felaket Kurtarmasını oluşturma ve teklif etme olanağı sundu. NAKIVO, Amazon gibi kamu bulutlara sunucu ileti blokları bulut yedeklemesini ve hizmet sağlayıcılarına ve kurumsal müşterilerine çoklu kullanıcıyı sunabilecek ilk sanallaştırma yedekleme uzmanıydı. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitemizi ziyaret edin www.nakivo.com.