NAKIVO VMware Uzmanlarna V5 Ücretsiz Lisanslarını veriyor

NAKIVO Backup & Replication v5 Flash VM Boot VMware Uzmanları için ücretsiz.

Campbell, CA, United States — Novembre 3, 2014

Hızlı büyüyen sanallaştırma veri koruma yazılımı sağlayıcısı NAKIVO L.Ş. VMware Uzmanları için ücretsiz satış için olmayan lisansların vermesini bugün söyledi. Şimdiki VMUG üyeleri, VMware vUzmanları, VCI, VCP, VTSP ve VSP’ler NAKIVO Backup & Replication v5 ücretsiz lisansını alabilir. Ücretsiz lisans anahtarları sadece eğitim, laboratuar test, değerlendirme, eğitim ve gösteri amaçları dahil olmak üzere üretim dışı kullanım için elverişli. Ücretsiz lisanslar www.nakivo.com/tr/nfr/free-nfr-license.html mevcuttur.

Yeni versiyon VMware Vm’lerini direk sıkıştırılmış ve tekilleştirilmiş VM yedeklerinden tüm VMleri yedeklemeden çalıştırmaya imkan vermektedir. Flaş VM Boot diskten Windows tabanlı ve sanal Linux tabanlı VMlerde çalışır ve müşterilere çok olanak verir, arasında:

• Yedeklerden boot edilen Vmleri sürekli kurtarmak
  • Saniye içinde herhangi bir işletim sistemi üzerinde dosyaya ve herhangi bir uygulamanın uygulama nesnelerine erişmek
  • Sistem güncellemeleri ve uygulama yamalarını VMlerin üretiminde kullanmadan önce test etmek
  • VM yedeklerini doğrulamak ve OS ve uygulamaların düzgün çalışmasını garantiye almak
  • VMDK dosyaları kopyalamak ve daha sonra sanal makineyi silmek.

2014 yılında CRN tarafından en iyi 10 depolama başlatılmasından biri denilen NAKIVO Bulut sağlayıcı, şirket ve SMBlere onların VMware ortamlarını daha sağlam, güvenli ve uygun fiyatta koruma yolunu veriyor. NAKIVO Backup & Replication VMware-sertifikalı, tamamen aracısız, Linux ve Windows üzerinde çalışabilir. Basit ve sezgisel bir Web arayüzüne sahip olan bu ürün VMware VMlerini sitede, site dışında yedekleyebilir ve özel / açık bulutlarına kopya edebilir (Amazon bulut ile tek-tıklama entegrasyonu dahil). NAKIVO Backup & Replication canlı uygulamalar ve veritabanlarını destekler, sıkıştırılmış ve tekilleştirilmiş VM yedeklemelerinden dosyaları ve uygulama nesneleri doğrudan kurtarır, ağ ivme ile veri transferini hızlandırır ve küresel tekilleştirme ve sıkıştırma ile veri boyutunu küçültür.

NAKIVO`nun CEO ve Kurucusu Bruce Talley "NAKIVO Backup & Replication VMlerini yerel, site dışında ve bulutlarda korumak ve kurtarmak için yeni teknoloji ve kabiliyetlerle yüklendi. VMware Uzmanlarına onların ev ve üretim dışı laboratuarları için ücretsiz ama güçlü bir çözümü sagladığımızdan memnunuz" dedi.

Silikon Vadisi merkezli, NAKIVO 2012 yılında kurulduğundan beri kar yaptıran özel tutulan bir yazılım şirketidir. Birçok Fortune 1,000 şirket ve dünya çapında 70 ülkede 500’den fazla kanal ortakları dâhil olmak üzere 3,300’den fazla müşteri ile NAKIVO, VMware sanallaştırılmış ortamları için gelecek nesil veri koruma ürün serisini geliştiriyor ve pazarlıyor. NAKIVO, sunucu ileti bloklarına ve kuruluşlara VM verisini koruma ve içine, dışına ve buluta kurtarma olanağını sağlamak için hızlı, güvenli ve düşük maliyetli VM yedekleme ile çoğaltma çözümünü sağlıyor. NAKIVO ayrıca müşterilerine 50’den fazla barındırma, yönetilen bilgisayar ve bulut hizmetleri sağlayıcısına Hizmet Olarak VM Yedeklemesini, Hizmet Olarak Çoğaltmasını ve Hizmet Olarak Felaket Kurtarmasını oluşturma ve teklif etme olanağı sundu. NAKIVO, Amazon gibi kamu bulutlara sunucu ileti blokları bulut yedeklemesini ve hizmet sağlayıcılarına ve kurumsal müşterilerine çoklu kullanıcıyı sunabilecek ilk sanallaştırma yedekleme uzmanıydı. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitemizi ziyaret edin www.nakivo.com.