NAKIVO VMware Uzmanlarına Ekran Görüntüsü Doğrulaması ile v5.6 ücretsiz verir

VMware VM yedeklemeleri için Ekran Görüntüsü Doğrulaması özelliğine sahip olan NAKIVO Backup & Replication v5.6 şimdi VMware Uzmanları için ücretsizdir.

Campbell, CA, United States — Haziran 18, 2015

VMware ortamları için sanallaştırma veri koruma yazılımının en hızlı büyüyen sağlayıcısı olan NAKIVO A.Ş., bugün VMware uzmanları için ücretsiz satış için olmayan (NFR) lisansların sunduğunu duyurdu: geçerli VMUG üyeleri, VMware vExperts, VCller, VCPler, VTSPler ve VSPler NAKIVO Backup & Replication v5.6 için ücretsiz NFR lisansı alabilir. NFR lisans anahtarları laboratuar testleri, değerlendirme, eğitim ve gösteri amaçları, eğitim de dahil olmak üzere, sadece üretim dışı kullanım içinverilir. NFR lisansları www.nakivo.com/tr/nfr/free-nfr-license.html mevcuttur.

NAKIVO Backup & Replication v5.6, VMware VM yedeklemeleri doğrulamak için anında sıkıştırılmış yedek deposundan VM kurtararak ve bir ekran görüntüsü göndererek yeteneği sağlar. Bir VM Yedekleme tamamlandıktan sonra, NAKIVO Backup & Replication Flaş VM Boot ile VM, önyüklemesi yapılan OS’in bir ekran görüntüsünü yapar ve kurtarılan VM atar ve e-posta yoluyla ekran görüntüsüyle bir rapor gönderir. Bu şekilde VMware yöneticileri VM yedekleri nin geri kazanılabildiğinden emin olup onların yönetimine bir kanıt olarak ekran görüntüsünü sağlayabilir. Ekran doğrulaması ayrıca ad hoc çalıştırılabilir veya belirli bir günüçalışacak şekilde planlanmış olabilir.

YÖNETİCİ SÖZLERİ

"Biz onların test laboratuvarları için yeni ve güçlü çözümü VMware uzmanlarına sağladığımız için heyecanlıyız,", CEO ve NAKIVO Kurucusu Bruce Talley dedi. "NAKIVO Backup & Replication v5.6 daha NAKIVO Backup & Replication’un güvenilirliğini artırır ve bu iş kritik VM'lerin geri kazanılabilir olmasından emin olmakta yardımcı olur."

GÜNCEL ÖZELLİK SETİ

2015 yılında CRN tarafından Top 20 havalı Bulut Bilişim Bayilerinin ve TechTarget tarafından 2015 yılında Duyacağınız Top 10 Sanallaştırma Başlatılmasının biri olarak adlandırılmış, NAKIVO VMware ortamlarını korumak için bulut daha güvenilir, verimli ve az maliyetli bir şekilde yeni bir yol teslim ediyor.NAKIVO Backup & Replication tamamen aracısız, VMware sertifikalı olup, hem Linux hem de Windows üzerinde çalışabilir. Basit ve sezgisel bir Web UI’e sahip olup, ürün kamu / özel bulutlarda, ve VMware VMleri sitede ve dışında yedekleyip çoğaltabilir. NAKIVO Backup & Replication canlı uygulamalar ve veritabanlarını destekler ve doğrudan sıkıştırılmış VM yedeklerden VM, dosyalar ve uygulama nesnelerinin anında kurtarmasını sağlar. Ürün ayrıca ağ ivme ile veri aktarım hızını artırır ve küresel tekilleştirme ve sıkıştırma ile veri boyutunu küçültür.