NAKIVO VMware Uzmanlarına v5.5 NFR Lisansları verir

Microsoft Active Directory için anlık nesne kurtarma özelliğine sahip NAKIVO Backup & Replication v5.5 şimdi VMware Uzmanları için ücretsizdir.

Campbell, CA, United States — Mart 17, 2015

Sanallaştırma veri koruma yazılımı hızlı büyüyen sağlayıcısı NAKIVO A.Ş., VMware uzmanları için ücretsiz Satış için olmayan (NFR) lisans sağladığını bugün açıkladı: Mevcut VMUG üyeleri, VMware vUzmanları, VCller, VCPS'ler, VTSPler ve VSPler NAKIVO Backup & Replication v5.5 bir NFR lisansını alabilir. NFR lisans anahtarları laboratuar testleri, değerlendirme, eğitim ve gösteri amaçları de dahil olmak üzere, sadece üretim dışı kullanım için verilir. NFR lisansları www.nakivo.com/tr/nfr/free-nfr-license.html mevcuttur.

Yeni sürüm yeni özellikler ve iyileştirmeleri içerir:

• Microsoft Active Directory için Anında nesne kurtarma
  • Komut dosyası öncesi ve sonrası yürütülmesi
  • Özelleştirilebilir veri sıkıştırma düzeyleri
  • Disk-to-Disk-to- Tape
  • VMware TCMB hataları Ayarlanabilir taşıması
  • Geliştirilmiş iSCSI SAN desteği

CRN tarafından 2014 yılının en iyi 10 havalı depolama başlatılmasının biri olarak adlandırılan, NAKIVO VMware ortamlarını korumak için daha güvenilir etkili yeni ve düşük maliyetli bir yol teslim eder. NAKIVO Backup & Replication tamamen aracısız, Vmware-sertifikalı, hem Linux hem de Windows üzerinde kurulabilir. Basit ve sezgisel bir Web UI'e sahip olurken, ürün VMware VMleri yerinde, dışında ve özel / kamu bulutlarında yedekleyip çoğaltabilir. NAKIVO Backup & Replication canlı uygulamalar ve veritabanlarını destekler VMleri uygulama nesneleri doğru sıkıştırılmış ve çoğaltan yedeklemelerden kurtarır, ağ ivme ile veri aktarımı hızlandırır ve küresel tekilleştirme ve sıkıştırma ile veri boyutunu azaltır.

"Biz VMware uzmanlarına test laboratuarları için yeni ve güçlü bir çözüm sunduğumuz için heyecanlıyız," NAKIVO CEO ve Kurucu Bruce Talley dedi. "NAKIVO Backup & Replication NAKIVO Backup & Replication nesne kurtarma yeteneklerini daha çok geliştirir ve VMware yöneticilerinin veri kurtarma hızlandırıp arıza süresini azaltmasına olanağı sağlar."

Silikon Vadisi merkezli, NAKIVO 2012 yılında kurulduğundan beri kar yaptıran özel tutulan bir yazılım şirketidir. Birçok Fortune 1,000 şirket ve dünya çapında 72 ülkede 700’den fazla kanal ortakları dâhil olmak üzere 5,000’den fazla müşteri ile NAKIVO, VMware sanallaştırılmış ortamları için gelecek nesil veri koruma ürün serisini geliştirmekte ve pazarlamaktadır. NAKIVO, sunucu ileti bloklarına ve kuruluşlara VM verisini koruma ve içine, dışına ve buluta kurtarma olanağını sağlamak için hızlı, güvenli ve düşük maliyetli VM yedekleme ile çoğaltma çözümünü sağlamakta. NAKIVO ayrıca müşterilerine 50’den fazla barındırma, yönetilen bilgisayar ve bulut hizmetleri sağlayıcısına Hizmet Olarak VM Yedeklemesini, Hizmet Olarak Çoğaltmasını ve Hizmet Olarak Felaket Kurtarmasını oluşturma ve teklif etme olanağı sundu. NAKIVO, Amazon gibi kamu bulutlara sunucu ileti blokları bulut yedeklemesini ve hizmet sağlayıcılarına ve kurumsal müşterilerine çoklu kullanıcıyı sunabilecek ilk sanallaştırma yedekleme uzmanıydı. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitemizi ziyaret edin www.nakivo.com.