NAKIVO VMware VM Yedekleme Lisansları Dışarıda çıkarır

NAKIVO Backup & Replication Ücretsiz sürümü Pro sürümünden gelen özellikleri ile bir destek alır.

Campbell, CA, United States — Ağustos 4, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün bu ürünün Pro baskısından özellikleri ile NAKIVO Backup & Replication Ücretsiz sürümü yükselttiğini olduğunu duyurdu.

"Biz VMware topluma ücretsiz VM veri koruma aracını sağlamamız için mutluyuz", CEO ve NAKIVO kurucularından biri Bruce Talley dedi. "Aynı zamanda gelişmiş kurtarma yetenekleri tadını çıkarırken ücretten şimdi ücretsiz VMware uzmanları NAKIVO Backup & Replication ile iki kadar önemli VM koruyabilir."

NAKIVO Backup & Replication Ücretsiz sürümü şu an da dahil olmak üzere, Pro sürümünde mevcut olan tüm özellikleri sunar:

• VM Yedekleme: VMware VM görüntü tabanlı, artımlı yedekleme hem yerel LAN üzerinden program veya ad hocta çalıştırın ve (yavaş) WAN üzerinden, site dışında olabilir.
  • VM Çoğaltma: Hedef bilgisayarlarda kaynaklaın VM özdeş kopyalarını tutan resmi bazlı, artan çoğaltma. Kaynak VM kaybolur ya da zarar görürse, VM kopyaları neredeyse anında felaketten kurtarma sağlayacak kadar güçlü olabilir.
  • Uygulamalar ve Veritabanları için destek: Uygulama farkında mod Exchange Active Directory, MS SQL, SharePoint, Oracle ve diğer uygulamalar ve veri tabanlarında veriler tutarlı ve elde edilebilir olmasını sağlar. Buna ek olarak, ürün Borsası gerekli depolama azaltmak için günlük dosyalarını kesebilir.
  • Amazon Cloud Yedeklemesi: Amazon cloud için bir yedekleme dahili VMware VM yedekleme için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı bulut depolama sağlar.
  • Anında VM Kurtarması: Flaş VM Boot sıkıştırılmış VM yedeklemesinden doğrudan VM çalıştırma yeteneğini (önyükleme) sağlar. Bu şekilde VMware VM yedek dosyaları tam geri yükleme beklemeden, saniyeler içinde elde edilebilir.
  • Anında Nesne Kurtarma Uygulaması: İlk tüm VM geri olmadan sıkıştırılmış VM yedeklemesinden doğrudan Microsoft Active Directory ve Microsoft Exchange nesnelerinin arama, kurtarma, taramasını sağlar.
  • Anlık dosya kurtarması: Sıkıştırılmış VM yedeklemeden dosya ve klasörlerin doğrudan tarama, arama ve kurtarmasını sağlar.
  • Ekran Doğrulaması: Anında Flash VM Boot ile VM kurtarma boot VM ekran yaparak ve e-posta yoluyla ekran görüntülerinin yapılması ile bir rapor göndererek VM yedeklemelerini doğrular.
  • Depolama Alanının azaltılması: Küresel veri tekilleştirmesi, tüm yedekleme deposu üzerinde çalışıyor. Tekilleitirilen bloklar VM yedeklemeleri tutmak için gerekli alanını azaltır daha sıkıştırılmıştır.

NAKIVO Yedekleme ve Çoğaltma Ücretsiz sürüm www.nakivo.com/tr/nakivo-backup-and-replication-free-edition.html ücretsiz olarak indirilebilir ve 2 VM lisansları içerir.