NAKIVO VM Disaster-Recovery-as-a-Service’i Avustralya'da bir bulut sağlayıcısı sunar

Armstrong Labs - Bir bulut bilişim ve Perth merkezli hizmet sağlayıcısı, Batı Avustralya - şimdi müşterileri için VMware VM Disaster-Recovery-as-a-Service sunmak için NAKIVO Backup & Replication kullanır.

Campbell, CA, United States — Haziran 10, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün Armstrong Labs’in müşterileri için VMware VM Disaster-Recovery-as-a-Service sunmak için NAKIVO Backup & Replication seçtiğini duyurdu.

Armstrong Labs bulut ve BT Perth, Batı Avustralya merkezli hizmet sağlayıcısı. Şirket VMware sunucu yedekleme ve felaket kurtarma, uzak ve metro alanlar için kablosuz çözümler, saçak alanlarda Telstra 3G dağıtım ve hotspot kablosuz internet hizmetlerinde uzmanlaşmıştır. BT deneyimi 15 yılı aşkın, Armstrong Labs Batı Avustralya'daki dağıtımlar için özel veri koruması ve ağ çözümlerinin birçok çeşidini tasarladı ve inşa etti.

Armstrong Labs SMB bölümü için VMware VM yedekleme, replikasyon, planlanan test ve felaket kurtarma etrafında yönetilen hizmetlerin tam bir kompleksini sağlar. Şirket geleneksel olarak normalde afete hazırlık, bu seviye için gerekli olacak bütçeleri olmayan işletmelerin ulaşılabilecek olması, gelişmiş iş sürekliliği özellikleri getirmeyi amaçlıyor.

Armstrong Labs Point-to-Point kablosuz bağlantı , WiFi örgü ve 3G internet bağlantıları için tasarım, yapılandırma ve yönetim hizmetlerini vermektedir. Bu teknolojiler, Armstrong Labs’a müşterilerinin ayrılmış alanlar ve dış binalar arasındaki ağa veya internete bağlı kalmasını sağlayan güvenilir bir kapsamı sağlamaya olanak veriyor . Şirket ayrıca aynı ağ üzerinde hep birlikte BT ağları, güvenlik ve telefon sistemlerini bağlama olanağını sağlar.

Armstrong Labs müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için özel çözümler teslim eder ve daha iyi yönetilebilirlik, arıza yönetimi ve raporlama için kablosuz ağları ve yedekleri sistemlerini monitörleri aktif olarak izler. Armstrong Labs'ın yenilikçi sistemleri, self-servis seçenekleri, gizlilik güvencesi ve verimli veri restorasyon bağlılığı demek ki onların müşterileri veri korunduğunu merak etmemelidirler. Daha fazla bilgi için www.armstronglabs.com.au ziyaret edin.

Armstrong Labs Perth, Batı Avustralya'da bulunan veri merkezleri içinde kendi multi-kiracı bulut yedekleme altyapısı çalıştırır. Şirket, sağlık ve mühendislik sektörlerinde kuruluşların verileri korur ve 2015-2016 boyunca diğer endüstri türlerine hizmet sunulmasıni genişletmek için olanak arıyor. Armstrong Labs müşterilerinin e-posta mesajlaşma, dosya sunucuları, çeşitli Line-Of-Business uygulamaları ve Virtual Desktop Infrastructure dağıtımları dahil çeşitli iş yüklerini çalıştırır.

Armstrong Labs müşterilerinin çoğu önceden site dışına hiç bir şey bulundurmadan çok az gerekli bilgileri kaset, taşınabilir disk, ya da siteli NAS’a yedekledi. Bu yaklaşım, tüm VM'leri korumuyor ve çoğu müşteri güvenilir olmadığı için tam bir geri yükleme senaryosunu asla test etmedi. Armstrong Labs'inhedefi şirketin veri merkezinde planlanan tam geri yükleme testi ile müşterileri için yönetilen bir VMware yedekleme çözümünü sağlamaktı.

"Müşterilerimiz donanım arızaları azaltmak ve genişletilmiş kesinti tahammül etmek için kapsamlı yedekleme çözümlerine ihtiyaç duyar" Armstrong Labs Sahibi Andrew Armstrong, diyor. "Bizim müşterilerimizin biri önemli bir donanım arızasını geçirdi ve Armstrong Labs tarafından yönetilen önce genişletilmiş arıza süresi (3 gün) sonucunda hiçbir kullanılabilir yedekleme kalmadı. Bu onların işine çok pahalı ve utanç verici oldu."

"Biz birkaç ürünler değerlendirdik ve sadece NAKIVO Backup & Replication’un bize ve müşterilerimize hem de özellikleri, ücretlendirme ve kullanılabilirliğin doğru karışımını sahip olduğunu bulduk, Andrew diyor. "Biz kurulum sırasında ufak bir sorunumuzu bildirdiğimiz zaman destek de çok duyarlıydı, bize sağlanan yardım yüzünden çok mutluyduk."

NAKIVO Backup & Replication uygulama ve veritabanları, global veri tekilleştirme, ağ ivme, anlık VM, dosya için sonsuza kadar artan VM yedekleme ve replikasyon, destek ve nesnelerin kurtarma uygulaması dahil olmak üzere zengin bir özellik kümesini sağlar. En önemlisi, ürünün kutunun dışında çoklu kiracılık ve self-servis seçenekleri sunar, bulut sağlayıcalarına Baas ve DRaaS tanıtma ihtimalini sağlar.

"NAKIVO, harika bir özellik seti sağlari müşterilerine dinler, iyi fiyatlıdır ve bağlı kutunun dışında bir Multi-Kiracı konsolu sağlayarak bizim Yönetilen Yedekleme Platformumuza uyar. Yedekler bütün VM geri yükleme yapılması ve taşınabilirliğinin bir esintidir," Armstrong Labs Sahibi Andrew Armstrong diyor.

Çok güzel hizmet portföyümüze dahil olan "NAKIVO yuvası; yönetilen bir yedekleme hizmetleri sağlayıcısı olarak, SMB pazar segmentinin bir fiyat noktasında kolayca ulaşılabilecek gelişmiş özelliklerini koyar etkili ve kapsamlı bir yedekleme çözümü sunar," Andrew diyor. "NAKIVO daha sonraki bir tarihte ürünlerini değiştirmek zorunda kalmadan, gelecekte bol büyüme yeteneğini bize sunuyor, çok büyük dağıtımlar için aynı derecede uygundur."

Armstrong Labs, NAKIVO Backup & Replication’u kullanarak, artık Perth veri merkezinde planlanan tam geri yükleme testi ile müşterileri için kapsamlı bir DRaaS çözümünü sağlar. Son zamanlarda, Armstrong Labs müşterilerinin bir müşteri verilerine geniş zarar vermişti Crypto-Locker virüsünün bir varyantı ile enfekte edilmiş ve 2 saat içinde onlar tekrar tamamen faaliyetteydi. Müşterilerin NAKIVO ve Armstrong Labs onlara güvenilir test edilen düzenli kurtarma çözümü bir sağladığını bildiği zaman NAKIVO Backup & Replication ile Armstrong Labs, SMB pazar segmentine normalde bulunmayan gelişmiş veri koruma ve iş sürekliliği özelliklerini verebilmektedir.