%75 oranında Yedekleme Maliyetlerini Kesme sırasında NAKIVO SoftNAS için Amazon Cloud için VM Yedekleme sağlar

Sonuç olarak% 75 oranında yedek maliyetleri düşürürken yazılım tanımlı NAS çözümlerinin lider sağlayıcısı, neredeyse anında operasyonel kurtarma için yerel misyon kritik VM felaket kurtarma için Amazon bulut VMware VM yedekleme ve çoğaltmak için NAKIVO Backup & Replication kullanıyor, daha verimli veri tekilleştirme ve alt lisanslama maliyetleri teklif ediyor.

Campbell, CA, United States — Nisan 4, 2016

NAKIVO A.Ş., sanallaştırılmış ve bulut ortamları korumak için hızla büyüyen bir yazılım şirketi, SoftNAS, yazılım tanımlı NAS çözümlerinin lider sağlayıcısı, seçti NAKIVO Backup & Replication onların VMware çevreyi korumak için bugün açıkladı.

SoftNAS A.Ş. yazılım tanımlı NAS çözümlerinin lider sağlayıcısı olan ve kamu, özel ve hibrit bulutlar olarak herhangi bir kombinasyonunu kullanan müşteriler için kritik iş verilerini korur. SoftNAS sanal altyapı 16 VMware ESXi host ve 105 VM oluşmaktadır. "Bizim VMware tüm misyonumuz kritik iş yüklerini çalıştırmak içindir" - SoftNAS A.Ş.`ın kurucusu ve CEO-su Rick Braddy bunları söyledi. "Bu makine inşa yazılım geliştirme için VM'leri, Kalite Güvence, Araştırma & Geliştirme içerir ve yanı sıra altyapı VM diyor Windows etki alanı denetleyicisi, vCenter, uzak masaüstü atlama kutuları ve bizim depolama sunucusu gibi."

Kendi veri koruma stratejisinin bir parçası olarak, SoftNAS felaket kurtarma için bulut kritik görevi VM yedeklemeye karar verdi. "Amazon bulutun bizim VMware yedeklerini tutmak için yeteneği - güvenli, güvenilir ve düşük maliyetli - Bize aklın bir parça vermek ve bir felaket durumunda bizim VM'leri kurtarmak için bize sağlayacak," Rick böyle diyor. Ancak, mevcut VMware yedekleme çözümü yerleşik bulut yedekleme sağlamak ve yeteneklerini geri vermedi. Bunun üzerine, çözüm diğer konularda bir dizi vardı. VM yedekleme tekilleştirme veri tek bir iş yedeklemeleri için tekilleştirilmez anlamına gelir iş düzeyinde sadece çalıştı. SoftNAS için, seçim aynı zamanlama ve seçenekleri ile bir iş bütün VM yedeklemek veya (iş ihtiyaçlarına önerilen) ayrı işleri var ama yedek depo verileri çoğaltmak nedeniyle depolama alanı kaybetmek ya da oldu. Buna ek olarak, vardı zaman alıcı VM yedekleme yapılandırma ve bakım aşırı karmaşık arayüz kurşun, bir yedek makineye RDP oturumu aracılığıyla yapılacak. "Yüksek yıllık bakım maliyeti ile birlikte mevcut VMware yedekleme çözümü downslides bize bir alternatif arayan başlangıç yaptı," Rick diyor.

NAKIVO Backup & Replication sorunsuz VMware ortamında takmak için tasarlanmış basit ve sezgisel bir web arabirimi sağlar edilmiştir. "NAKIVO Yedekleme ve Çoğaltma kurmak ve önceki VMware yedekleme çözümü kıyasla yapılandırmak için çok kolay oldu," Rick diyor. "Web arayüzü üzerinden yedekleme yönetim erişimi daha kolay ve hızlı bir şekilde çalışıyor."

NAKIVO Backup & Replication yerleşik sağlar ve yedeklemeye bulut için hiçbir ücret ödemeden geliyor. Amazon bulut yedekleme çok basit olacak şekilde tasarlanmıştır: "Biz yapmak zorunda Amazon bulut kimlik türü, yedekleme için gerekli miktarda boş alanı girin ve tek bir düğmeye tıklamak - NAKIVO Backup & Replication sahip otomatik olarak yeni bir yedekleme yarattı bulut bizim için depo, "Rick diyor. "Kur tamamlandıktan sonra, biz bulut doğrudan VMware ortamı yedeklemek başardık ve şimdi herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerden geri kazanımlar gerçekleştirebilir."

Depolama alanı, NAKIVO Yedekleme kurtarmak ve Çoğaltma VMware VM yedekleme için global veri tekilleştirme sağlar. Ürün otomatik olarak blok seviyesinde VM yedekleme tekilleştirir ve sadece benzersiz veri yedekleme deposu kaydedilir sağlar. Tüm VM yedekleme tüm yedekleme deposu karşısında yinelemesi kaldırılır - bakılmaksızın birçok yedekleme işleri, NAKIVO Backup & Replication kontrolleri tüm yedekleme deposu genelinde çiftleri için her yeni veri bloğu yaratılmıştır nasıl. veri yinelemesi sonra bir yedek depo daha az depolama alanı kaplar, böylece ürün otomatik olarak her veri bloğu sıkıştırır. Her iki veri tekilleştirme ve sıkıştırma özellikleri built-in, varsayılan olarak etkin, kutunun dışında çalışmak ve hiçbir ücret ödemeden gelir.

NAKIVO Backup & Replication oluşturur ve hedef ESXi bilgisayarlar üzerinde kaynak VM özdeş kopyalarını tutar VMware VM çoğaltma yoluyla neredeyse anında operasyonel iyileşme sağlar. VM kopyalar - kopyaları olarak adlandırılan - VMware vSphere mevcuttur VMware VM düzenlidir. VM kopyaları kapalı durumda kalır ve herhangi bir kaynağı tüketmek değil, ama onlar sadece neredeyse anında kurtarma için, açık olabilir. Buna ek olarak, en fazla 30 kurtarma noktaları her VM yineleme için kaydedilebilir. Her kurtarma noktası düzenli VMware VM anlık, yani bir kaynak VM hasar görmüşse, maketler bile kolayca NAKIVO Backup & Replication olmadan önceki bir iyi duruma rulo olabilir.

SoftNAS şimdi hem yerel hem de buluta kendi sanallaştırılmış çevreyi korumak için NAKIVO Backup & Replication kullanıyor. NAKIVO Backup & Replication felaket kurtarma için Amazon bulut onların kritik öneme sahip sanal makineleri yedeklemek için SoftNAS sağlar. "Hatta bir felaket durumunda, iş-kritik veri her zaman Amazon bulut içinde bir bilgisayar dışına yedekten geri kazanılabilir olduğunu bilerek aklın bir barış var," Rick diyor. Operasyonel iyileşme için, yumuşak NAS çoğaltma kullanıyor. "VMware çoğaltma NAKIVO tamamen şeffaf," Rick diyor. "Biz önemli bir VM ya da bütün bir ESXi sunucusu kaybederseniz, biz yakın anında bile NAKIVO Backup & Replication kullanmadan vSphere istemci VM kopyaları açmadan online geri gidebilirsiniz." NAKIVO Backup & Replication da depolama SoftNAS sağladı tasarruf. Nedeniyle tüm yedekleme deposu karşısında çalışmak global veri tekilleştirme ve sıkıştırma, için, SoftNAS önceki veri koruma çözümü vs VM yedekleme için depolama alanı% 25 kurtardı. SoftNAS önceki VMware yedekleme çözümü için yıllık bakım maliyeti daha az NAKIVO Backup & Replication yükseltti. "NAKIVO Backup & Replication ile, bizim önceki VM yedekleme çözümü bakım vs% 50'sinden fazlasını kaydetmiş ve ayrıca genel olarak% 75 oranında bizim yedek giderlerini düşürücü, daha iyi veri tekilleştirme ile depolama alanı maliyetlerinde% 25 daha fazla kaydettiniz."

SoftNAS HAKKINDA

SoftNAS A.Ş. yazılım tanımlı NAS çözümlerinin lider sağlayıcısı olan ve kamu, özel ve hibrit bulutlar herhangi bir kombinasyonunu kullanan müşteriler için kritik verileri korur ve sağlar. SoftNAS müşterilerine güvenle, tahmin edilebileceği gibi, ve güvenilir BT sistemleri ve uygulamaları çalıştırmak için gerekli kurumsal sınıf veri güvenliği, koruma ve performans sağlar. SoftNAS güçlü, sorunsuz veri yönetimi inanır ve herhangi bir donanım ile çalışır, herhangi bir veri türü, herhangi bir coğrafyada ve en popüler kamu, özel ve hibrit bulut bilgi işlem platformları da dahil olmak üzere her türlü BT ortamı ile: Amazon AWS, Microsoft Azure, CenturyLink Bulut, VMware vSphere ve vCloud Hava. SoftNAS bulut NAS dosyalayıcı en çok satan 1. ve Red Herring Top-100 Award 2015 ve Yılın Veri Merkezi BİT Cloud Storage Ürün dahil olmak üzere birden ödül kazandı. Daha fazla bilgi için www.softnas.com bakın.

Merkezi Silikon Vadisi'nde olmakla NAKIVO A.Ş. 2012 yılında kurulmuş bir özel şirkettir. NAKIVO VMware ve Amazon Cloud ortamları için hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı veri koruma çözümü geliştirir. Q4 2015 itibariyle, 10.000 'den fazla şirket korumak ve etkin bir şekilde daha verimli veri ve maliyeti kurtarmak için NAKIVO Yedekleme & çoğaltma kullanıyor. Ayrıca, NAKIVO 100 hosting üzerinde yönetilen ve bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerine VM BAAS ve DRaaS teslim kullanıyor. NAKIVO şirketinin dünya çapında 112 ülkede 1000'den fazla kanal ortağı vardır. Daha fazla bilgi edinmek için www.nakivo.com ziyaret edin.