NAKIVO bir lider Kanadalı dağıtımcı için Yakın Anında VM Afet Kurtarma sağlar

Bartle & Gibson - Batı Kanada'nın önde gelen Endüstriyel su tesisatı ve ısıtma ve elektrik dağıtıcısı - artık VMware sanal makineleri korumak için NAKIVO Backup & Replication kullanır.

Campbell, CA, United States — Ağustos 24, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün Bartle & Gibson kendi VMware çevreyi korumak için NAKIVO Backup & Replication’u seçtiğini duyurdu.

Şimdi Batı Kanada'nın önde gelen Endüstriyel su tesisatı ve ısıtma ve elektrik dağıtıcısı, Bartle & Gibson müşterileri ve tedarikçileri ile ilişkileri odaklanmak istedim iki Kanadalı işadamları tarafından kurulmuştur. Victoria, BC, Vancouver, BC Cecil Gibson 1944 Charlie Bartle, her kendi kentte bir mağazaya başladı ve Bartle & Gibson ilk kez kapılarını açtı. 1951 Edmonton içinde bir şube açılması ile, şirketin ilk genişleme oldu. Önümüzdeki 20 yıl içinde Charlie ve Cecil kendi iş Calgary, Yellowknife ve Surrey dahil, Batı Kanada en kapsayacak şekilde genişletmesini görecektir.

Bugün Bartle & Gibson 3 ana dağıtım noktaları tarafından sağlanan Batı Kanada genelinde yayılmış 31 şubesi oluşur. Onların özveri küçük bir bölümü tüm müşterilerine, tedarikçilerine, çalışanlarına ve olağanüstü bir hizmet sunmak için onların sürekli büyüme ve genişlemesinden kaynaklanmaktadır. Bartle & Gibson müşterileri daha fazla bilgi için 1944 ziyaret www.bartlegibson.com beri güven gelmiş özel sektöre ait,% 100 Kanadalı kurum olmaya devam ediyor.

Bartle & Gibson'ın IT altyapısı tamamen sanallaştırılmış. "Bizim VM'lerin yarımı Sunray terminallerini kullanılarak erişebilir sanal masaüstleridir. Alanlar için çok tozlu ya da PC'ler için tehlikelidir," Bartle & Gibson BT Uzmanı Jonathan Bowerman diyor. "Diğer yarısı bizim mail ve iç mesaj sunucuları, bizim bordro sunucusuna bizim belge yönetimi sunucusu olarak kritik iş sunucuları ve diğerleri."

Veri koruması açısından, Bartle & Gibson operasyonel iyileşme ve VMware sanal makineler için felaket kurtarmasını gerektirir: "Kullanıcıların posta sunucuları için saatlerce sabırsızlanıyor çünkü biz bir çevrimdışı yedekleme ve kritik sunucular için hem bir bekleme yineleme hem kurtarma gerekli ve bizim de bir felaket VM ana bilgisayar kaybından kurtarmak için bir yola ihtiyacımız vardı için," Jonathan diyor.

Bartle & Gibson'ın önceki VM veri koruma çözümü çalıştı... teoride. "Aslında o zar zor çalıştı," Jonathan diyor. "Bu, hata eğilimli, yavaş seçici ve güvenilmez oldu. Biz bizim zaman götürmek ve BT hızla hizmetleri geri sağlayacak olmaz bir yedek bulmak zorunda."

Neredeyse anında felaket kurtarma için - NAKIVO Backup & Replication hızlı operasyonel kurtarma VM yedekleme yanı sıra VM kopyaları oluşturma sağlayan bir all-in-one bir çözümdür. "Online yorumlar, olumlu fiyat herhangi bir özgür olmayan VM yedekleme kıyasla mükemmel ve destek personeli Sorularıma cevap vermekte yardımcı oldular," Jonathan diyor. NAKIVO Backup & Replication tüm VMware VM yedekler ve depolama alanından tasarruf etmek sıkıştırılmış ve deduplicated biçimde saklar. Ürünün tarafından oluşturulan VM kopyaları program veya ad hoc kaynak VM ile senkronize edilir düzenli VMware VM vardır. All-in-one NAKIVO Backup & Replication'ın yeteneklerine ek olarak, Jonathan ayrıca veri kurtarma üründe mevcut seçeneklerin çeşitli takdir:

Anında VM Kurtarması: Bireysel VM anında sıkıştırılır ve deduplicated VM yedekleme doğrudan (boot) çalıştırılabilir. Bu şekilde kurtarma yedekleme dosyaları geri yükleme tam beklemeden, saniyeler içinde yapılabilir.

Anlık Nesne Kurtarması: Microsoft Exchange ve Microsoft Active Directory nesneleri anında göz aradı ve sağ ürünün web arayüzünde, sıkıştırılmış ve deduplicated VM yedekleme doğrudan elde edilebilir.

Anlık Dosya Kurtarması: Bireysel dosya ve klasörleri, hem Windows tabanlı ve Linux tabanlı VM anında göz aradı ve sıkıştırılır ve deduplicated VM yedekleme doğrudan elde edilebilir.

Anlık Felaket Kurtarması: VM kopyaları düzenli VMware VMs Çünkü, onlar sadece bir anlık felaket kurtarma sağlamak için açık olabilir.

NAKIVO Backup & Replication şimdi Bartle & Gibson sanal çevreyi korur. Kritik VM kopyaları neredeyse anında felaket kurtarma sağlarken VM yedekleme, hızlı operasyonel kurtarma etkinleştirir.

"Çoklu kurtarma katmanları bize belge yönetim sunucusu kullanmaya başlamak yerine yıldır depoda saklayarak eski kağıt geri dönüşüm için izin!" Jonathan diyor. "Toptan zamanda para ve uzay da paradır! Son birkaç yıl içinde biz elektronik, güvenilir (ve düzgün yedeklenen) doküman yönetim çözümü alarak kaydettiğiniz alan miktarı onlarca bin dolar için kolayca yeterlidir. Benim ekibim şahsen kaydedilen zaman ayda onlarca saattir. Bu kesintiler, kullanılamaz BT desteği (kullanıcılarımızın açısından) on saat olduğunu unutmayın ve bize nedeniyle biz hakkında uyardı değildi geçersiz yedekleme garip ve ezoterik iyileşme ile mücadele, ya da kötü sıfırdan başlamak zorunda. NAKIVO Ekran Doğrulama bizim yedekleri gitmek için hazır ve kolayca önyüklenebilir olduğunu biliyorum."

Silikon Vadisi'nde Merkezi, NAKIVO daha fazla 7,500 müşterisi ile 2012 yılında kuruluşundan bu yana karlı olmuş olan özel tutulan yazılım şirketi NAKIVO - birçok Fortune 1000 şirketleri dahil olmak üzere - dünya çapında 102 ülkede ve 900'ün üzerinde kanal ortakları, ve bir çizgi pazarlar bulutlar ve VMware sanallaştırılmış ortamlar için yeni nesil veri koruma ürünleri geliştirir. NAKIVO bulut ve VM verilerin yerinde, dışına kurtarmak için KOBİ'ler ve işletmelerin sağlayan bir hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VM yedekleme ve replikasyon çözümü sağlar. NAKIVO ayrıca, 70 hosting üzerinde etkin yönetilen ve bulut hizmetleri sağlayıcılarına ve müşterilerine VM Backup-as-a-Service, Çoğaltma-as-a-Service, ve DR-as-a-Service sunmuştur. NAKIVO Amazon gibi kamu bulutlar ve bulut servis sağlayıcıları ve kurumsal müşterilerine çok kiracılık için KOBİ'ler bulut yedekleme sunan ilk sanallaştırma yedekleme uzmanı oldu. Daha fazla bilgi için www.nakivo.com ziyaret edebilirsiniz.