NAKIVO İspanya'da lider Araştırma Enstitüsü için VMware VM Kurtarmasını sağlar

Zaragoza Lojistik Merkezi - İspanya'da lider araştırma enstitüsü - şimdi kendi iş-kritik VMware VM lerini korumak için NAKIVO Backup & Replication kullanır.

Campbell, CA, United States — Nisan 27, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün İspanya'da lider araştırma enstitüsü olan Zaragoza Lojistik Merkezinin NAKIVO Backup & Replication kendi VMware çevreyi korumak için seçtiğini duyurdu.

Zaragoza Lojistik Merkezi (ZLM) Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) ve Zaragoza Üniversitesi ile ortaklaşa İspanya'da Aragon Hükümeti tarafından kurulan bir araştırma kurumudur. 2003 yılında kurulan, ZLM kampüsü yeni bilgi ve çalışma uygulamaları aktarmak için bir çalışma laboratuvar olarak hizmet veren Avrupa'nın güneybatındaki en büyük lojistik parkı PLAZA kalbinde yer almaktadır. ZLM misyonu bilgi geliştirmek ve yaymak için sanayi ve kamu sektörü ile aktif olarak bağlanan lojistik ve ve SCMte araştırma ve eğitim mükemmelliği bir merkezi oluşturmaktır.

Misyonunu gerçekleştirmek için ve sanayi, hükümet ve akademi arasındaki işbirliği özgün bir model olan MIT-Zaragoza Uluslararası Lojistik Programını oluşturmaya ZLM MIT Merkezi ile ortaklık kurdu. Bu başarılı ortaklık şimdi dört kıtaya yayılan MIT Küresel ÖLÇEKLİ Ağının oluşturulmasına yol açtı. Buna ek olarak, Zaragoza Lojistik Merkezi çeşitli ulusal ve uluslararası araştırma ve eğitim girişimlere katılır. Daha fazla bilgi için www.zlc.edu.es ziyaret edin.

ZLM’de IT altyapısı tamamen sanallaştırılmış. "Biz, Microsoft Exchange dahil olarak, VMware sanal makinelerdeki veri sunucuları, baskı sunucuları ve bazı özel simülasyon yazılımları tutan, çeşitli uygulamaları çalıştırıyoruz," ZLM İT Müdürü Guillermo Ochoa dedi. "Başlangıçta, biz ancak sanallaştırmadan yararlandık, veri koruma veya VMware için felaket kurtarmadan değil. Ben bile VM yedeği kalmadan ana depolama dizisini kaybetseydik ne olurdu diye düşünmek istemiyorum."

ZLM’de İT ekibi en iyi VMware bilgi koruması yaklaşımları araştırmak için hızlı bır sekılde Sanallaştırma Özel Bir Yazılımın cevap olması sonucuna geldi. "Veri ve felaket kurtarma Görüntü temellendirilen VM yedeklemeler ile minimuma indirilir, bu bize işin aylarını kurtarabilir." Guillermo dedi. "Aksi takdirde, tek bir kayıp sunucu kurtarmak için, onu temelden yaratmamız ve daha sonra dosya temellendirilen yedekleme kurtarmamız gerekir."

Takım kullanılabilirlik, performans, güvenilirlik, destek ve kurtarma hızına dikkat ederek, VMware ortamları için uygun veri koruma çözümleri değerlendirmeye başladı.

Başlangıç laboratuvar testleri NAKIVO çözümünin ZLM önemli ihtiyaçlarını karşılaması ortaya koydu: NAKIVO Backup & Replication tamamen aracısız ve Windows, Linux yüklü, ya da bir sanal cihaz olarak dağıtılabilir ve VMware için inşa edilmiştir. Guillermo izlenimlerini şöyle özetledi: "NAKIVO web arayüzü kullanışlı, yedeklemesi hızlı ve küçük ve desteği büyüktür."

Hızla tüm VMware VMleri kurtarma yeteneği ekip için öncelikliydi, bu yüzden Flaş VM Boot özelliğini en çok takdir ettiler. "NAKIVO ile sıkıştırılmış ve kopyalanan VMleri doğru yedeklerden çalıştırabiliriz," Guillermo dedi. "Yedeklemeyi onu kurtarmak için saatlerce beklemek yerine, biz, NAKIVO Flaş VM Boot işi yaratabiliriz Run düğmesine bastığımızdan birkaç saniye sonra VM önyükleme başlayacak."

Değerlendirmeler tamamladıktan sonra, ZLM NAKIVO Backup & Replication ile kalmaya karar verdi. "Biz NAKIVO’yu fiyat-performans oranı ve sağlanan desteği nedeniyle seçtik," Guillermo dedi. "NAKIVO herkese VM yedeklemeleri sadece büyük şirketlere değil herkese getirdiğinde ise ana rakiplerinin fiyatları, özellikle KOBİ'ler için, fazla yüksektir."

NAKIVO Backup & Replication şimdi ZLM’de tüm VMware VMleri koruyor. Öngörülen felaket kurtarma kesinti saatlerden dakikalara azalır. "Biz NAKIVO VM yedeklemesini bir can yeleği olarak görüyoruz: en iyisi ona ihtiyacınız olmaması ama ihtiyacınız olursa, siz buna sahip olmaktan çok memnun olursunuz," Guillermo dedi. Bizim VMware altyapısı başarısız olursa, ben NAKIVO’nun dakikalar içinde misyon kritik VMleri kurtarabileceğini biliyorum. Bu daha tatlı uyumamı sağlar."