NAKIVO, ABD Üreticisi için Anında Nesne Kurtarma sını sağlamakla beraber VM yedekleme zamanı nı 4X Azaltıyor

Havacılık, kanun uygulama ve askeri endüstriler için koltuk sistemlerinin ve başlık güncellemeleri n ABD merkezli üretici si Oregon Aero, şimdi VMware VM'leri korumak için NAKIVO Backup & Replication kullanır.

Campbell, CA, United States — Haziran 15, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bugün Oregon Aero’nun kendi VMware çevreyi korumak için NAKIVO Backup & Replication seçtiğini duyurdu.

Oregon Aero A.Ş. tek bir ürünle (kulaklıklı minder) ve insanlara ağrısız uçmaya yardımcı olmak bir amacı ile 1989 yılında kuruldu . Oregon Aero’nun tarihi bir atılım, düşünme, azim, dinleme ve insanlara yardım etmekten kaynaklanan memnuniyet bir hikaye. Şirketinin odak noktası mühendislik ve üretim, güvenli, konforlu ve sessiz ürünlerin üzerinde kalır.

Havacılık, kanun uygulama, askeri ve diğer sektörlere hizmet veren, Oregon Aero tasarlar önlemek ve ağrıyı ortadan kaldırmak ve etkisinin korunmasını geliştirmek için ürünleri üretmektedir: koltuk sistemleri, ShockBlockers®, balistik ve havacılık kask güncellemeleri, askeri konfor kitleri ve başlık güncellemeleri. Oregon Aero dünyanın en güvenli ve en rahat insan-makine arayüzü ürünlerinden birini sağlar.

Şirketin tutkusu insan vücudunun donanım ile bir araya geldiğinden ortaya çıkan sorunlara yenilikçi, etkin çözümler yaratmaktır. Göründüğünden çok bu sorunları çözmek için olanak var. Örneğin, koltuk yapmak bir şeydir, ama rahatça oturmanızı sağlamak başka bir şeydir. Oregon Aero ikisini yapabilir. Onların ürünleri benzersiz ve piyasada mevcut olanlardan üstündür.

Oregon Aero, ABD Hava Kuvvetleri tarafından olağanüstü çabaları ve kişisel fedakarlıklar ve dünyanın en yetenekli savaşçı dönen tam misyon özelliğine ve, F-22 Raptor güven restore edilmiş ve F-22 Programı için geri alımış kazanım mükemmelliği ne sahip F-22 Yaşam Destek Sistemi Görev Gücü için ödül aldı.

Oregon Aero görev kritik IT sistemleri VMware vSphere güveniyor. VM'leri, Windows ve Linux işletim sistemleri bir karışımını çalıştırmak ve Windows 2008 R2 Active Directory, Microsoft Exchange 2010 SQL Server 2005/08 ve MySQL ile birkaç Linux Apache web sunucuları da dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar ve veritabanlarına hizmet veriyor.

En başlagıçtan Oregon Aero iş sanal altyapının mevcudiyetine dayanır,ve şirket VM'leriine yüksek bir koruma düzeyi gerekir. NAKIVO’dan önce Jamie ilk nesil VM yedekleme ürünü kullanıyordu. Onun hantal bir UI vardı, yedeklemesi ve VM'leri geri yüklemesi yavaştı ve Jamie de başarıyla yedeklemeler için VM anlık oluşturmasına güvenmiyordu. Sorun giderme için çok zaman harcadıktan sonra, Jamie lider VMware VM yedekleme ürünlerini ve mevcut alternatiflerini araştırmak ve değerlendirmek için yola çıktı.

"Ben dosya düzeyinde ve makine düzeyinde her iki tüm VM'leri korumak gerekiyor. Tüm VM'leri yapılacak kritik yedekleme gerektiren üretim seviyesi sistemleridir." Oregon Aero Bilgi İşlem Müdürü Jamie Kramer dedi. NAKIVO Backup & Replication Jamie değerlendirilmesi sırasında ilk önce ürünün hız ve sadeliği ile etkilendi: "Ben temiz bir yükleme 10 dakikadan daha kısa sürede kbir yedek oluşturabildim", Jamie diyor. NAKIVO Backup & Replication ile VM yedekleme önceki çözümden daha 4X kadar daha hızlı oluşturuldu ve Jamie tam VM ve granül yükleme sürecinin de çok hızlı ve kolay olduğunu buldu. "Ben de Microsoft Active Directory ve Microsoft Exchange sıkıştırılmış yedek deposundan doğrudan nesnelerinin anlık geri yükleme yeteneğini beğeniyorum , bunun çok yararlı olduğu ortaya çıkmıştır", Jamie diyor.

"Ben 3. sürümden beri NAKIVO Backup & Replication kullandım ve ben NAKIVO’yu ürünün basitliği, geri yükleme ve yedeklerini oluşturma hızı ve herhangi bir Webden ulaşılabilir basit bir Web arayüzü için seçti, "Jamie diyor. "NAKIVO Backup & Replication test ettiğimiz başka rekabetçi den daha kolay yükleyip, kurupve yapılandırır", Oregon Aero Bilgi İşlem Müdürü Jamie Kramer dedi.

"Bizim VM'lerin biri berbat yükseltme nedeniyle başarısız olmuş ve NAKIVO Backup & Replication VM dakika içinde bana kesinti /onarım zamanın saatlerini tasarruf ederek geri yüklemesinde bana yardımcı olmuş", Jamie diyor. Buna ek olarak, NAKIVO Backup & Replication sadece 4-6 saatten 1-2 saata VM yedekleme zamanını azalttı. "Bu büyük ölçüde ağ yükünü azalttı ve yedekleri tamamlamadan yapamadığım diğer görevleri planlamak için izin verdi, "Jamie diyor. Size zaman paradır diyebilirim ve çocuk bakıcılığı yedeklerinde günlük tasarruf ettiğim zaman ya da başarısız bir yedekleme yeniden başlatmak zorunda olmamam ölçülemezdir."