NAKIVO ile Huawei Ortaklar Bulut Veri Merkezi Hizmetleri Sunmalıdır

NAKIVO A.Ş. Huawei'nin OceanStor DJ Ortak Programına, bulut veri merkezi için Service (SaaS) platformu olarak açık Depolama Birimi'ni kattı.

Campbell, CA, United States — Settembre 29, 2015

NAKIVO A.Ş., VMware ortamları için en hızlı büyüyen sanallaştırma ve bulut yedekleme yazılımı şirketi, bu Huawei'nin OceanStor DJ Ortağı Programı'na katıldığını duyurdu.

Huawei'nin OceanStor DJ bulut veri merkezi için bir hizmet (SaaS) platformu olarak açık Depolama Birimi'ni olduğunu. Sorunsuz yönetim ve Huawei orkestrasyon ve 3. parti depolama sistemleri sayesinde, OceanStor DJ bir on-demand, otomatik depolama hizmeti hazırlama platformu sağlar. OceanStor DJ üstünde, hep birlikte eko-sistem ortaklarıyla birlikte Huawei Veritabanı olarak bir Service (DBaaS) ve Büyük Veri olarak bir Service (BDaaS), Veri Koruma (DPaaS) sağlayacaktır.

Huawei OceanStor DJ Ortak Programı (DJPP) o toplama geldiğinde Huawei ortakları başarılı olmak için müşterilerine yardımcı olmak için, teknoloji farklılaşması ve Huawei ortakları için yeni gelir akışları yaratmak müşterilere ortak çözümler geliştirmek ve yeni bir küresel GTM kanalı sağlamak için tasarlanmıştır ve ürünleri sınıfının en iyisi-ve pay-as-you-go iş modeli ekler.

NAKIVO Huawei DJPP programına kabul edilmiş ve daha fazla gelir ve iş üzerindeki etkisini oluşturmak için tasarlanmış ürün yaşam döngüsü boyunca faydaların bir dizi hakkına sahiptir. " Huawei OceanStor DJ Ortak Programı'mıza ortağımız olarak NAKIVO aramıza hoşgelsin. NAKIVO daha verimli ve maliyet açıdan etkin bir şekilde sanallaştırılmış ve bulut ortamları korumak için müşterilerimize hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı bir çözüm sunar. Huawei daha çok ortak Stoklama ve depolama Ürün Hattı tam bir veri hizmet platformu kuracak, " Ltd Huawei Technologies Co. Başkan Yardımcısı Xing Deng dedi.

"Huawei depolama ürünleri, yenilikçi teknoloji, güçlü müşteri desteği ve veri artan miktarda yönetmek yeteneği ile adanmış bir kullanıcı topluluğunu kurmuş. Biz verilerin korunması büyüyen alanında ortak bol bol fırsat öngörüyoruz. NAKIVO yeni nesil veri koruma ürünleri Huawei'nin Stoklama ve depolama OceanStor DJ platformu ile sanal ortamlarda onların en değerli varlık "Data" korumak için ortak müşterilerimize olanak sağlar. " NAKIVO CEO'su Bruce Talley dedi.

2015 yılında CRN tarafından Top 20 havalı Bulut Bilişim Bayilerinin ve TechTarget tarafından 2015 yılında Duyacağınız Top 10 Sanallaştırma Başlatılmasının biri olarak adlandırılmış, NAKIVO VMware ortamlarını korumak için bulut daha güvenilir, verimli ve az maliyetli bir şekilde yeni bir yol teslim ediyor NAKIVO.