1.000 + VMware Çözüm Sağlayıcıları 108 Ülkeden NAKIVO Ortağı Programına katılır

1000'den fazla VMware Çözüm Sağlayıcısı Ortakları 108 ülkeyi kapsayarak sayesinde, NAKIVO onun VM ve bulut yedekleme yazılımı için büyük ve hızla genişleyen kanal inşa etti.

Campbell, CA, United States — Aralık 14, 2015

NAKIVO A.Ş., hızlı büyüyen VMware ve bulut yedekleme yazılımı şirketlerinden biri, bugün 1000'i aşkın Çözüm Ortağı VMware Ortakları NAKIVO Ortağı Programı'na katıldı ve bunların KOBİ ve kurumsal müşterilere NAKIVO ürünler sunduğunu açıkladı. NAKIVO Amerika, Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Asya-Pasifik genelinde 108 ülkede VMware Çözüm Sağlayıcısı Ortaklarına sahiptir.

NAKIVO korumak ve VMLeri yerinde, dışında kurtarmak ve bulut için KOBİ'ler ve işletmelerin hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı VMware VM yedekleme ve replikasyon çözümü sağlar. Sadnallaştırma için inşa edilen NAKIVO Backup & Replication VMware tarafından onaylanmış yerel ve dışına VM yedekleme ve replikasyon, için canlı uygulamalar ve veritabanları, anında VM ve granül kurtarma, ağ desteği de dahil olmak üzere sanallaştırılmış ve bulut ortamları için tam bir VM veri koruma özellik kümesi hızlanma, veri tekilleştirme, Web UI, AES-256 şifreleme ve gelişmiş raporlamayı sunar.

NAKIVO VMware Çözüm Ortakları yarar zengin bir set sunuyor:

• Yeni fırsatlar: NAKIVO ile VMware çözüm sağlayıcıları, hızlı, güvenilir ve gerçekten uygun sanallaştırma ve bulut bilgi veri koruması için artan müşteri talebini karşılayabilir.
  • Yüksek marjlar: kendi Çözüm Sağlayıcısı Ortaklarına başarılı ve rekabetçi olmakta yardımcı olmak için, NAKIVO onların fiyatlarinin % 41 kadar sağlar.
  • Fırsat kaydı: NAKVIO Çözüm Sağlayıcısı Ortakları kendi iş fırsatlarını güvenceye almak için NAKIVO Ortağı Portalı kendi fiyatlarını kayıt edebilir.
  • NFR lisansları: öğrendikleri ve kendi umutları için yazılım göstermek, böylece NAKIVO onun Çözüm Ortakları için NAKIVO Backup & Replication için Satış için olmayan (NFR) lisansları ücretsiz sağlamaktadır.
  • Ücretsiz eğitim: NAKIVO Ortağı Üniversitesi yeni fırsatlar bulmak ve tanımak, NAKIVO ürünlerini etkili olarak satmak ve gelirinizi artırmak için NAKIVO Çözüm Ortağı Ortaklar için ücretsiz bir öz tempolu sertifika eğitim kursu sağlar.
  • Ticaret programı: Yerde zaten bir VM yedekleme ürünü varsa, NAKIVO Çözüm Sağlayıcısı Ortakları rekabetçi ürün ve indirimli bir fiyata NAKIVO lisanslarını aynı sayıda almak için umudu sunabilir.

"Biz kanalın hızlı büyümesinden memnunuz ve müşterilerinin verilerini korumak için NAKIVO güven teknik olarak gelişmiş VMware çözüm sağlayıcılar ile çalışma fırsatı takdir ederiz", NAKIVO CEO’su ve Kurucularından biri olan Bruce Talley dedi. "1000 VMware çözüm sağlayıcıları, bizim şirketimizin genel büyümesinde önemli bir kilometrelik taştır."